Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
- Our employees are stressed out and demotivated. We need a boost for the moral.
- We could pay the extra hours or give a raise.
- Lol, not like that, I mean free yoga on wednesday nights.Ha bullshitet akarnak hallani, akkor nem engem keresnek, fel lehet venni valami pályakezdő karrieristát. Én pl utálok túlórázni, csak sajnos azt még jobban utálom, ha nincs kész a munkám, így szoktam. Kifizetni, azt nem szokták, szerencsére lecsúsztatni le lehet, de szabira ne menjek, mert túl sok a beteg, és amúgy is kevesen vagyunk, meg aki itt van, azok sem mind szeretnek dolgozni. Úgyhogy aki jól dolgozik, az jutalomból megcsinálhatja a többiek munkáját is. Néha akkor is, ha ők már (szarul) megcsinálták.
Pénzre mondjuk nem panaszkodom, mindig lehetne több, persze, de alapvetően hól fizetnek. Ráadásul (sajnos) szeretem is csinálni, még ha a stáb fele, és ideértve a vezetés egy részét is, konkrétan azon dolgozik, hogy ne haladjunk előre semmit. De ez eddig kb minden munkahelyen így volt.
Amúgy én már válaszoltam sztenderd hr-es kérdésre, miszerint soroljam fel három rossz tulajdonságomat (érdekes módon ez a faszság mindig előkerül) azzal, hogy nehezen viselem a fölösleges, hülye kérdéseket. Szerencsére nem a hr-es kislány döntött a felvételről, neki csak mutatni kellett, hogy ő is fontos.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ford topik
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Filmvilág
- VoLTE/VoWiFi
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- iPad 11th 2025 128 GB
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest