- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
WN31RD
üzenetére
ugye tudod, hogy ezt most nem ertem?
a szandekos flame-keltes erzesem szerint nem - es ha jol remlik az alapelvek szerint sem - muvelheto a moderalhatosagi szint alatt
illetve abban sem ertek szemely szerint egyet, hogy hagyni kellene, hogy provokaljanak segitokesz forumozot (foleg szakmai topic-ban), csak mert az illeto (marmint aki provokal) fanatikus es/vagy hulye
mitobb, azon keves esetben, mikor kertem ilyen moderalasat, az meg is tortent, szoval valoszinu annyira meg sincs rendbenegeybkent nem nehez annyira kepben lenni, nezz be itcafe-n barmelyik ms hirhez, az elso 5 post-ban ott van dave forumtars es irja a baromsagait, raadasul kitarto is
szerk.: a legszomorubb, hogy ugy latszik, a vezetoseg adja is alajuk a lovat, a "hirek" is egyre inkabb mennek el ebbe az iranyba, amelyik nem legbolkapott, vagy bulvar, abbol sut a provokacio, vagy a rosszindulat (tegnapi ms hir, felvasarlasrol van szo, meg hogy megrekedtek a targyalasok, erre betolnak egy "uvolto ballmer" kepet, mer' az ugyis jo poen, vagy otletem sincs, mi masert)
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz (Beszámítás)
- Eladó Dell OptiPlex 7020 SFF, i5-14500, 16GB DDR5, 256GB SSD, WiFi
- Eladó használt de hibátlan és megkímélt Sony XR55A83JAEP OLED TV.
- Eladó gamer pc, i7, GTX 1660 super
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14sRyzen 7 Pro-4750u/32GBRAM/256GBSSD/FULLHD IPS TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest