Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
okosotthon rendszerekhez tud valaki valami jó összefoglalót? picit sok a szabvány meg a minden én meg nem akarok elolvasni 10x annyi dolgot, mint amit muszáj

-
concret_hp
addikt
megnéztem amúgy 11-12 kiló az éves fogyasztás, de ha jól sejtem ez csak az amit kristálycukorként vesz meg a nép, ami azért hetente 20-25 deka / fő. [https://www.ksh.hu/stadat_files/jov/hu/jov0031.html] ami viszont durva, hogy a 65+os korosztályban majdnem 2x annyi (amit persze részben az unokák esznek meg nyilván)
ill. felsőfokú végzettségűeknél azért szignifikánsan kevesebb (kb. 9 kiló, míg a minden más végzettség 12-14) -
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
a túlfogyasztás nem túl szerencsés szó, de pl. az országos fogyasztás kapásból X%-át nem is itthon tankolták meg akik átjártak ukrán / román / szerb határon + akinek az a kattanása, hogy az osztrák benzin jobb az is a pár% különbséggel ott tankolt, most 50%-ért nyilván nem tankol ott. csak ebből simán kijön egy 3-5% növekedés.
a másik értelmezése meg, hogy ugyanúgy nem
takarékoskodikkeres alternatívát az emberek túlnyomó része, ahogy a rezsicsökkentés miatt sem tette. nem akarok sötétzöld lenni, de ha arról van szó, hogy akarsz-e vonattal / busszal / bringával / robogóval / gyalog járni, akkor van különbség abban, hogy 700 ft a benya vagy 480. lehet hogy neked vagy nekem pont nincs, vagy nem minden szituban, de ezeken is hamar jönnek a százalékok, vagy akár azon, hogy összeszerveztek dolgokat és 1 körben le van tudva ami addig 2-3 lett volna, vagy akár úgy, hogy 3an nem 3 autóval mentek valahova hanem 1el minimál kényelmetlenség fejében (szervezés). lásd az áram fogyasztás valami rejtélyes módon meg tudta törni a sok éves növekedő trendet, mióta bejelentették a rezsicsökicsökit.harmadik, talán szintén jelentős effekt: én pl. nem autózok sokat, a szerelő szerint jót tesz az autónak, ha néha kap prémiumabb benzint a rendszer, így mióta autóm van néha tankoltam bele (mondjuk minden 5-6. tankolás talán átlagban) és volt mondjuk 20-30 ft különbség az 40 liternél egy ezres. namost az utóbbi 1 évben 40 liternél ez mondjuk lenne plusz 5-10 000ft, annyiért már kevésbé pörgök rá...
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
0.34 fontot dobott ki a gugli, ami kb. 160 ft, német 0.335 eur az picit kevesebb , ahhoz képest itt a vadkeleten sok (minden?) vállalkozásnak 2-400ft-os árat adnak...
-
concret_hp
addikt
na akkor függöny kérdés

meglátásom szerint a függönynek 3 fő funkciója van: 1, ne lássanak be kintről 2, bejövő fényt limitálni tudd, 3, design.
namost ha 1, nem lát be senki kintről még nyitott teraszajtón át sem 2, van redőny
akkor van-e aki szerint nem teliben elhagyható
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
concret_hp
addikt
ja amúgy én is kb. így, monitor annyiban speciális, hogy egy időben a nagy felület erős prioritás volt, vettem 2db 22-est, de az nem volt az igazi, azokat odaadtam fateréknak amikor vettem helyettük egy 30ast, aztán amikor már nem annyira, akkor eladtam, vettem egy 27-est (a 30as valami 120 wattot evett, ami télen ok, nyáron nem annyira), aztán melóban adtak a HO-hoz egy jelentősen jobb 27-est, úgyhogy az előző szintén ment faterékhoz, úgyhogy most nincs is saját monitorom tulajdonképp

-
concret_hp
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
jó, de ott a haldokló nyugaton jobban teljesítetek

egyébként nagyon durva, én így a legfelső decilisben is pislogok 1-2 dolog árán, engem múltkor a kaja rendeléses árak sokkoltak le kicsit, gyakorlatilag 3000 ft alatt 1 adag kaját nem tudok rendelni, de az még nem is feltétlen jó hely... egy tényleg jó pizza + egy kóla helyben fogyasztva 3900 , szóval gyakorlatilag 2en enni -1 pizzát meg inni valamit + borravaló az 9000

-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
amit leírtál az nem csapatépítő, hanem kihelyezett iroda

én még sose nem voltam olyan helyen, hogy kötelező a csapatépítés és nem is szeretnék olyan helyen dolgozni, annak ellenére, hogy nem nagyon szoktam kihagyni ezeket, bár olyanon se nagyon voltam még, hogy azt kellett bizonygatni, hogy ez a világ legjobb cége, a leginkább munka related az volt, hogy csináltunk egy negyedéves stickerezős priorizálós planninget 3 órában, érkezés után egyből, annyit még be lehet áldozni másfél napra

legutóbb pl. az volt (nem a fenti cég, egy másik), hogy a cég szervezett buszt, de aki akar mehet külön. alapvetően péntek szombat progi, de páran péntek este eljöttünk. azon kívül, hogy a kollegáid vannak körülötted nem nagyon volt szó melóról.
ha véletlen szeretnél android fejlesztő lenni, nálunk van hely

ha bármi más szerettél volna lenni, akkor a nyáron lett volna
-
concret_hp
addikt
nekem 2-en is azt mondták, hogy még a magyarokhoz képest is pesszimisták a portugálok, amit nagyon nehéz elhinni

covid témában az bírom a legjobban, hogy hivatalosan, még mindig csak a nép kb. negyede volt covidos, de még az én örök homofiszoló irányban torz ismerősi körömben is simán 50-70% körül lehet az arány... (én szerencsére még vagy megúsztam, vagy lepattant rólam és barátnőmről is, aminek azért pici az esélye)
-
concret_hp
addikt
portugália , meg spanyolo is adná nekem, ha tudnám, hogy nem tikkadok meg nyaranta
igaz portugáliában még nem voltam, de sztem a meditárrán országokból görögo. az egyértelműen amitől hónapok alatt kapnék idegbajt, többiben ellennék (nyilván ezek pár hetes tapasztalatok összesen)skandináv országokban szintén jól ellennék, de már az itteni telet se nagyon bírom, nem a hideget, hanem hogy alig van napfény, ami azért érdekes, mert úgyis későn kelek/fekszem, tehát egy részéről teljesen önként mondok le.
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
én 640*480-on meg "high color"-on nőttem fel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
azt hittem kinőtte magát a téma az utóbbi években

a rehab monstert én nem bírom meginni, talán az az egyetlen ilyen energiatial ... viszont ezekre is szépen rájött egy 40-50% infláció egy bő év alatt

-
concret_hp
addikt
tudatlan vagyok konzol témában, melyiken van olyan, hogy ilyen mozgásérézékelős cucc van hozzá és akkor lehet mittom teniszezni, meg bowlingozni meg stb? kb. mind ami újabb?
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
egy barátom szerint az ikeás polcokat kéne

-
concret_hp
addikt
nálam még ma esett 23.0 alá a benti hőmérséklet (aránylag új építés, meg DNY fekvés), de azért hogy 3 napja mindig másnap lesz napos idő az előrejelzés szerint az nem sokat segít

-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
simán bankkártyával feltöltöd aztán csá, én úgy szoktam, hogy ha valamihez kell, előtte pattintok rá pénzt kb. amennyi kell, aztán fizetek is vele egyből. kis apró azért van rajta, ill. most hogy hozzám is elért a 21. század, meg kb. mindenhol lehet fizetni, azt találtam ki, hogy a gpay-el összekötöm a revolutos kártyát, így ha esetleg ennék 2 gombóc fagyit bringázás közben, akkor azt is meg tudom oldani és nem kell külön a rendes bankkártyámat vinni. ha meg valami nagyon beszarik, revolutban 2 gombnyomás tiltani a kártyát.
kell meghívó?
(jár rá vmi bónusz mind2 oldalra)prepaid kártyák aranykora jó 10-12 éve volt, lehet hogy full max vip-em van netelleren is meg skrillen is, lehet hogy nem
ami mostanra semmire nem jó, mert még így is valami 2% lenne az fx fee, ami revoluton olyan 0.2% 
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
hogy a francba költöd a lóvét, ha nincs bankkártyád

-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
állami szférból olyat hallottam ma, hogy nem az, hogy fűtés nincs meg ne töltsd a mobilodat, de még a mikrót is el akarják vinni

-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
utóbbi hetekben nagyjából minden napra jut egy történelmi mélypont, mi így megyünk előre

-
concret_hp
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
nemtom nekem még nem égett ki egy ledes fényforrásom sem, pedig 7-8 éve ami kiégett sima izzó, ahelyett mindig ledest vettem, az új lakásban meg csak az van.
de tényleg nem értem az aggodalmad, 10+ év alatt 30%-al kevesebb ember kell, az kb. úgy jön ki, hogy 2 távozó helyére csak 1 új embert kell felvenni és simán meg is van...
-
concret_hp
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
most kezdjem el magyarázni, hogy mennyivel egyszerűbb egy villanymotor, mint egy benzin / dízel? attól, hogy valami egyszerűbb, még lehet drágább szerintem... de az akkuk árának a további esése pár év alatt minden szabályozás nélkül is olcsóbbá fogja tenni [link] [link]
a tesla elég erősen a piaci igényekre épülve lett egy bő évtized alatt majdnem akkora, mint egy bmw / merci, persze ettől még lehet túlzónak gondolni a szabályozásokat, csak a helyzet az, hogy közben felforraljuk a bolygót... (persze minden mással is, nem csak autózással)
-
concret_hp
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
az nem lehet, hogy simán csak sokkal egyszerűbb lett elektromos autót gyártani és ha sikerül hozzá értelmezhető méretű akksit csinálni, akkor puszta önös érdekből, mindenféle lobbi nélkül is átállnak rá a gyártók? annyi a különbség, hogy pár évvel előre hozza a szabályozás az átállást.
szellőztető témára valaki valamit?
https://logout.hu/tema/off_topic_44/hsz_84059-84059.html -
concret_hp
addikt
mivel mindenhez is értünk, szellőztető rendszere van valakinek? van egy szoba, ahol nem túl jó a természetes szellőzés, úgy jön ki, hogy kb. az ajtó (ami nincs is fenn) előtt megy el a "természetes légáram" a lakásban. ilyesmire gondolok: [link] egyrészt télen ne kelljen napi N-szer ablakot nyitni, másrészt nyáron amikor szintén csukva van minden, talán picit segítene "beszippantani" a folyosóról a klimatizált levegőt.
jó nyomon járok?

-
concret_hp
addikt
mellesleg azon gondolkodtam, hogy nem hogy olyan informatikust nem ismerek aki állami fejlesztésen dolgozik vagy a 4ig-nek, de olyat is csak 1et aki korábban igen (amikor megjelent lölö mint tulajdonos, szépen le is lépett egyből
) és hát azért ismerek 1-2 embert, akik többnyire jó szakik... hasonló méretű cég valószínű nincs, ahol nincs ismerősöm 1 sem... -
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
nekem is volt ilyen gond, cookie törlés segített meg a másik böngésző.
-
concret_hp
addikt
mivel mindenhez is van értés: allergia ellen immun terápiával van valakinek tapasztalata?
https://www.webbeteg.hu/cikkek/allergia/10375/kerdesek-es-valaszok-az-immunterapiarol -
concret_hp
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
igen a hogyan marad benne tiszta a víz az egy nem teljesen triviális kérdés ha nem akarod egész nap keringetni. én vettem hozzá egy solar panelt, amin átfolyik a víz (persze picit favágó módon van megoldva, mert a saját keringetőjéből lett elkanyarítva a víz), azt általában délután bekapcsoltam, de amikor pár napig nem voltunk, na akkor fajvakarás h mit csinálj

+ simán öntöztem vele, azzal valamennyire rotálódott a benne levő víz, de nyilván ha benne van 500 littyó és napi 10-20 litert öntözök belőle, azzal nem cserélődik gyorsan

-
concret_hp
addikt
gondoltam a tavasszal, hogy azért ilyen szeptember végéig jó lehet a jakuzzi, jelentem a hónapban 1 napot nem ültem benne, már le van eresztve a víz

egyébként zseniál, hogy mennyire eltaláltam volna a pillanatot, hogy mikor kell gatyáig eladósodni 3.5%-on, ha nem szivat meg a bank, 5 év alatt egy új kisautó árát megnyertem volna / nem buktam volna el ahhoz képest, mint hogy ki kellett pengetnem
néha a jó terv mellé kell 1 kis mák is. remélem a nav is megszivat hogy nem ad részletfizetést az illetékre, mert "vagyont szereztem"
tudom first world problems 
-
concret_hp
addikt
voltam teszkóban, egy csomó mindent vettem ami klubcarddal olcsóbb + pár kupon amit ad az app, szóval 14.5K helyett 12K-t fizettem, nem is nagyon prémium termékekkel és simán befért egy noti táskába

ez a kemény, nem a beton, de előre megyünk, nem farhátra
persze nem az a durva, hanem hogy egy pedagógus még mindig nettó 200-at jó ha keres 
-
concret_hp
addikt
voltunk Nagyváradon, az egy dolog, hogy az egyetlen nem jó kaját abban az étteremben ettük ahol mindenki beszél magyarul és mellesleg a legdrágább volt, de hazafelé beugrottunk berekfürdőre, merthogy remélhetőleg mindenki évnyitón lesz és nem lesz tömeg
, aminél azért vannak drágább helyek: beugró 2*2800, 2 lángos + 1 kóla 3200
, 2x3 gombóc fagyi, egy kv meg egy kóla: 3200, ez még egész baráti, a fagyi pl. egyik legjobb amit idén ettem. ez mondjuk megtoldva 2 gyerekkel lenne egy 20as (bp-n inkább 30K egy strandolás 2 szülő + 2 gyerek?), és akkor még nem jutottál oda, ott alvásról meg ne is beszéljünk... na ehhez képest keresnek 200 nettót akik 10 éve tanítan(án)ak 
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
mesélj!
-
concret_hp
addikt
izé... otthon vagyok a munkanapok 95%án... de azé' néha csak kijön, hogy épp se főzzni se elmenni valahova nem jut idő

egyébként kb. 60% főzés, 30% elmegyek valahova (nincs túl sok minden a környéken), 5% bemegyek az ofiszba szigorúan ügyelve rá, hogy olyan nap menjek amikor van kaja
5% amikor rendelnék... -
concret_hp
addikt
ide nem is írtam: a héten gondoltam rendelek egy pizzát, és az egy dolog hogy a kb. 8 km-re levő helyről 999 lett volna a szállítási díj, de vannak 1299-es szállítási díjak is és ezek közt van aki úgy áraz, hogy az egész kerületbe annyi aztán csá, konkrétan kb. 2km-re van a hely.

másik amitől kivagyok, hogy leginkább a minőség esésével próbálják kompenzálni az inflációt

-
concret_hp
addikt
attól, hogy valami totál általános, szerintem még eshet a káosz kategóriába + van az az apró különbség, hogy azon, hogy legyen kakaós csiga, kb. annyi lenne segíteni, hogy rendelnek 5db-al többet / nap , ill. az sem elhanyagolható, hogy a kakaós csigának léteznek helyettesítő termékei , sőt akár otthon magadnak is tudsz csinálni, ha nagyon szeretnél. na ezek a benzinnél nincsenek meg.
-
concret_hp
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
micsoda meglepetés unortodoxia mégsem működik

ha bárhol európában el tudod adni nagyker áron a benyát Xért, nem fogsz ide hozni hogy eladd 2/3X-ért... ha a kristálycukrot Y-ért kell adnod a boltban, de feldolgozva Y*1.5 vajon mire fókuszálsz mint termelő? stbstb...
keringett egy írás a választások után, amiben egy átlag lipsi leírja, hogy mennyi támogatást kapott a kormánytól és mégis ellenzéki és a végén ő a suttyó, na kb. én is így érzem magam, bár nekem se csok se lakásfelújítás, "csak" 1 kulcsos adó. nagyságrendileg annyi plusz fizut kapok / hó a gyenge ft miatt, mint egy nem nagyon sok éve tanító tanár, a havi áramfogyasztásom 100-120kwh , az éves fűtésem 50K alatt van... nekem kvázi mindegy mennyibe kerül, de kvázi hazaáruló vagyok, mert szerintem nincs pénz olimpiára, nem kéne 40 új stadion ami amúgy töküres és szerintem felháborító, hogy egy analfabéta figurából megcsinálták az ország leggazdagabb emberét.
-
concret_hp
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
én leginkább a minőség kis / drasztikus mértékű esésén tudom felhúzni az agyam, sorba esnek ki megint a helyek, ahol egy darabig nem fogok enni / nem fogok rendelni onnan
, tegnap a 2. hely húzta le magát a listáról elég rövid idő alatt.a fotó is bmeg, még csak nem is frissen csinálják

és ezek végződnek abban, hogy ha ez megint így lesz, mint az előző válság után jópár évig, akkor hiába
szeretnéklennék hajlandó költeni, pár ilyen alkalom után átcsapok a megoldom magamnak stílusra pl. most is 1.3km-re van normális pék vagy legalább aldi / lidl (az csak 1.1) hiába van 3 kisbolt egy spar meg külön egy pék, ha mind sz@r... az ilyenek miatt van kenyérsütőm... -
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
adjatok valami linke,t hogy aki kő alatt él az is tudja mirű' van szó

-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
és közben melengeti szívüket a tudat, hogy a nyugat hanyattlik

-
concret_hp
addikt
tegnap arra jutottam, hogy valószínűleg a sushi az egyetlen étel amcsiba az amcsik nem tesznek cukrot, de szerintem még abból is van cukros

-
concret_hp
addikt
nem tudom, lehet én vagyok a világ szerencsése, de én konkrétan nem láttam még közelről nagy háztartási gépet elromlani, fateréknál krepált be most a 15 éves mosógép, de ennyi... igaz általában megéri nem a legolcsóbb, tényleg ipari hulladéknak minősülő dolgokat megvenni, de azért nem a miele vonalon mozgunk meg stb.
azelőtti emlékem a '98as vb döntő napján sz@rt be a hűtőnk 
persze nyilván van ami besz@rik gariidő + 3 nap, de nekem ne mondja senki, hogy a lehel hűtők és kockaladák idejében ilyen sosem volt

erdey_a: a 16 éves hűtőnél tuti veszel jobbat, de egy fogysztásmérővel érdemes lehet megnézni, hogy mennyit eszik, ill. az is hasznos lehet ha nem sokkal nagyobb, mint ami kell.
-
-
concret_hp
addikt
pont besz@rt a telóm és megyek a jueszbe nem sokára, nagyjából minden független teló amit ott vennék az működik itthon is ugye? (persze ami "unlocked")
-
concret_hp
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
és magyarul

azé' ez az éjfélkor még 26 fok van téma ez elég kemény , nem annyira szeretem a rántottát, de a poén kedvéért lehet kipróbálom meg tudom-e sütni a teraszon... délután ilyen 54-56 fokra áll be a terasz burkolat, ami világosszürke, szerintem egy fekete wok okés lesz

-
concret_hp
addikt
egyik vármegye székhelyünkön ma több kúton is ki volt fogyva a benya + diesel is, többinél meg kb folyamatos sorállás, szombaton este 8kor is láttam sort benzinkúton...
nyergeljek vissza lóra?
-
concret_hp
addikt
figy én ilyeneken nem pörgök, mondták bármelyik authenticator jó, nekem a privát mélhez be van lőve a google kb. mióta megjelent, egyszerűbb amellé az app mellé tenni. az autentikátor mellé kell a gép is, amihez meg kell a jelszó is és olyanhoz ami igazán érték amúgy se nagyon férek hozzá, szóval jó ez így szerintem, majd ha szólnak, hogy másik app kell, akko rmajd lesz másik

-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
attól függ, igényeltél-e

és amúgy most jön csak a nyár, amikor nagyobb a fogyasztás... az omw nem fog kapkodni errefele szállítani ha összekalapálják a finomítót, a molnak is 2 hétre kiesett a kapacitás 40%-a, szerintem lesznek itt még vicces dolgok

nekem a napi vicces dolog, hogy úgy tűnik beszart a telóm, ami konkrétan alig több mint 1 éves... melóhoz kell google auth nyilván, nem is 1... múltkor már 1x volt, hogy nem kapcsolt be, de akkor még megoldotta a youtube-n talált okosság módszer, most az sem...
további vicces rész, hogy a netbank appnak még a recovery kódjára is emlékszem, de az után még küld egy sms-t a telefonodra... amit nyilván a régi számomra küldött, amit szintén több mint 1 éve átirattam már a bankban... anélkül meg ugye, hogy rendelek valamit holnap gyorsba' nehézkes, mert nem tudok kártyával fizetni online
-
concret_hp
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
elég szépen körbelövik a legkeményebb választói rétegüket, aki úgyse utazik, nem eszik műzlit, szarik rá mennyit keres egy tanár, amúgy is migráncsok meg hajráputyin majd az oroszok megmutatják és gonoszmultik meg pálinkafőzés otthon...
qrva nagy mákjuk van, hogy nem ősszel / jövőre lesz választás
és az inflációt meg a benzinárt is szépen ráhúzzák a háborúra, pedig a benya ár rögzítés novemberi vívmány... -
concret_hp
addikt
én láttam a 2. félidőből vagy 20 percet, amúgy tényleg jól tolták a srácok, de azért hogy negatív is legyek, ennek a meccsenek az angolok oldaláról mennyi tétje is volt? ha véletlen nem jutnak ki egyenes ágon az EB-re, akkor jól jön az európa liga, és ennyi
magyarok helyében meg nyilván akinek van esze az tolja ahogy lehet, sokan látják, befigyel egy jó szerződés és meg vna oldva az élet. -
concret_hp
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
én nem autózok sokat, de az utóbbi fél évben már feltűnt, hogy eszméletlen sok lerobbant autót látok, múltkor 120 km autópályázás alatt 5 vagy 6 volt az m7-en, visszafele is 4 v 5. szerintem a jópár évi átlagom ugyanazon a szakaszon olyan 1 körül van oda-vissza utanként (nyári kániklában is azért rendszeresen látni 1-2t)
az 1 milliós szám azért elég megdöbbentő, abból nyilván 1-200 ezret mrá rég ki kéne vonni a forgalomból, de még a maradék is rengeteg... és tényleg egy olajcserére vagy csak egy sima átnézetésre se viszi el évente 1x az autót, annak minek van

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ill. felsőfokú végzettségűeknél azért szignifikánsan kevesebb (kb. 9 kiló, míg a minden más végzettség 12-14)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szóval nem 100%ban rossz a tendencia