Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
szíved joga kidobni... csak azon kaptam fel a fejem, hogy olyan proci, meg memória meg ssd megy a kukába, amiért az egységsugarú ember tízezreket fizet ma is, ha újonnan veszi, mert egy 240 gigás ssd meg a 8 giga ram minden, csak nem elavult.
amit te írsz, hatvanas ssd meg 250 hdd már nekem sem kellene.
-
Vérboci
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
óraszíj? én meg voltam győződve, hogy ami kilóg, az egy 5 pengés bototva feje
-
Vérboci
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
olyan éles a borotva amit rendeltél, hogy kupakon keresztül is kivágta a csomagot

-
-
Vérboci
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
100 éves laptopban ez nem opció... Külső hdd persze van kettő is bizti mentésnek, csak szeretem a gépen is rajta tudni a dolgokat.
közben persze rájöttem, hogy nem is 120-as az ssd, hanem 240, úgyhogy már nem is annyira égető a problem.
évi 3-4 ilyen videó készülhet még 3 éven át, úgyhogy nem ezzel fog megtelni a gép -
Vérboci
addikt
csináltam egy videót a fényképezővel, 7-8 perc az egész (gyerkőc ovis műsora), de másfél giga lett (FHD, 30 FPS).
mivel lehet / szabad / érdemes tömöríteni / konvertálni, hogy ne egy egészestés film méretével rendelkezzen, de azért elfogadható minőségű legyen? -
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem cafeteriára kell szerződni, hanem bruttó alapbérre. Aztán ha a történelem szele elfújja az ilyen erzsébet meg SZÉP nevű játékpénzeket, akkor sincs gond.
A két gombóc fagyit habbal a fizetésből kell(ene) tudni megvenni. A cukorszórat a cafeteria. Jó ha adnak, de lehet nélküle élni. Aki viszont a tölcsért is cafeteriából veszi, az könnyen bajba kerül.Szóval le a cafeteriával és le a játékpénzekkel.
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
tldr: nappali
de alapvetően mindkettőbe...
amúgy meg oda, ahol fontosabb a kellemes hőmérséklet.
egyéb megfontolás alapja lehet a szoba fekvése, nyilván a déli \ nyugati fekvésű a melegebb
logika alapján meg a nagyobbat és az többé kevésbé majd hűti a kisebbet. de ez azért közel sem lesz 100%-os -
-
Vérboci
addikt
válasz
Pttypang
üzenetére
Nyilván nem reprezentatív a gyűjtésem, de 6 munkahelyem volt eddig, ebből 4 helyen le kellett dolgozni. Egyéb állásinterjús visszaemlékezéseim alapján pedig 7 a 8-ból az arány. Ez 99%-ban Észak-Dunántúl és autóipari multi.
+1 hogy a négykarikagyárban is ledolgozós.szerk.: még annyit ehhez, hogy sok helyre azért nem is mentem volna el dolgozni, mert ez az ebédszünet ledolgozás KO kritérium volt. Ugyanis nagyon nem mindegy, ha 16:00 helyett 16:45-kor indulok haza mondjuk Mosonszolnokról (BOS vagy az SMR volt vagy mindkettő, már nem tudom) Győrbe. Olyankor délután ez a 45 perc nagyon tud hiányozni a családi életből. Vagy pl. ha ugye 17-ig van óvoda, akkor nem is érek oda a gyerekekért.
-
Vérboci
addikt
válasz
Pttypang
üzenetére
azért Mo-n inkább nehéz, mint könnyű olyan alkalmazotti állást találni, ahol nem kell ledolgozni az ebédidőt.
Ami persze vicc, mert elvárják, hogy ebédidőben is rendelkezésre állj. Mennyi olyan nyomorult van mindenfelé, aki gond nélkül betesz megbeszélést 12-re. Mert hát mindenkinek akkor volt szabad időpontja az "átlukba". Na vajon miért... -
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
nem az informatika csúcsa az a szoftver, de a 486-os óta én mindenen el tudtam indítani.
hagyd a fenébe te is a commodore-t
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Halkan jegyzem meg, ezt az ügyfélkapus nyomort elkerülheted, ha magad készíted a bevallást. Én nem is merném Tállai NER-testvérre bízni amúgy... Nem nagy etvasz bepötyögni 10 számot az "abevjava"-ba.
-
Vérboci
addikt
nagyon fúj a szél...

-
Vérboci
addikt
azért ha egy olyan autógarázs játékot így megküldött, akkor nem kérek pofont a kis vasgyúrótól

gondolom nem volt őszinte a mosolyod mikor megláttad.
én ettől kisebb értékű dolgok miatt is dührohamot kapok és kiszórom a gyerekeket az ablakon, ha tönkreteszik. főleg a fiam nem bír vigyázni a játékaira, én meg nehéz gyerekkorú szülőként ezt nehezen viselem.
cserébe haladó szinten űzöm már a forrasztás, műanyag öntés és olvasztás, meg mindenféle ragasztás tudományát. -
Vérboci
addikt
-
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
oké, akkor megnézem, hogy ebben a Piranban mik vannak...
nem tartott sokáig... a bookingon a legolcsóbb szállás ahol reggelit is adnak (!) 231.453 Ft.
Ez eddig nem olcsóbb. És útiköltségről még nem beszéltem.
Pedig most már belelkesedtem, szóval jöhetne még tipp. -
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Hát sokallani én is sokallom a 250-et 4 éjszakára, de mondjuk csak jókat tudok mondani a hévizi Danubius Aqua hotelről. Jó a táp, jó a szoba és jó helyben az élményfürdő is. A Balcsi meg 5 perc. na jó, Gyenesdiás 12.
De tényleg mondhatnátok helyeket a világban ahova 250-ből 4 éjszakára érdemes elmenni. Most már kíváncsi vagyok. Mert egy kolléga nyomán korábban Horvátországot nézegettem, de olyan nyomortelepek vannak ennyiért (kevesebbért, de a kaját nekem kell ugye intézni), hogy csak lestem. Nem is vonz az a vidék, csak van ez a "egyszer látni kellene a tengert" dolog. Persze láttam én már eleget máshol, csak az egyik sem privát út volt, pláne nem nyaralás.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
na most kíváncsiságból mondj egy helyet ami nem a világ végén van Győrtől (szóval ausztria meg szlovákia jöhet kb szóba, de rád bízom) és nyaralás címszó alatt érdemes meglátogatni (tehát van valami víz, meg jó idő)
aztán megtúrom a bookingot, hogy mibe kerül olyan, ami megfelel az igényeimnek.
legfeljebb lemondom a danubiust
(amúgy tényleg az, eltaláltad) -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
az útiköltségtől nem lehet eltekinteni, mert elég jelentős tétel lehet esetenként.
és próbáltam én már ugyanennyiből (most 253ezerért foglaltam) külföldre menni, de valahogy nem találtam ennyiért. de ha tudtok valamit, szívesen veszem.a fenti ár all inclusive ellátást és 2 külön légteres "lakosztályt" takar 2 felnőtt 2 gyerek (3 és 5) részére, helyben wellness, élményfürdő. Az útiköltség pedig 10000 Ft.
-
Vérboci
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
na de akkor min lehet spórolni, ha pont a legnagyobb kiadásokon nem?
nem keresek rosszul és mindenen spórolok, de nem tudnám mégsem mozambikba elröptetni a családot. 4 nap balaton (igaz, all inclusive szállodában) fér bele évente.
mégis rosszul keresek...
-
Vérboci
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
ahogy a mondás tartja, ha Marrakeshre futja, fussa banánra is

-
Vérboci
addikt
-
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Bocsánat, én Weiner elvtársra várok...
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
na most már jó... valami a csatlakozóval lehetett
szerk: éppen arra gondoltam, hogy megtöröm a topik csendjét és belinkelem az új Balázs Pali videót. Csinatos benne a lyány.

szerk2: itten is van ni
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
ez csak színezi a sztorit
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ezekhez a szolgáltatói fogyasztói csártokhoz innen abszurdisztánból azt tenném hozzá, hogy nálunk nincs ilyen.
De van, de van. Az e-on online ügyfélszolgálatában évekre visszakereshető a korábbi villanyóra állások listája, sőt, exportálható is, így akár csillápóni színű grafikon is lehet belőle. Az enyémet csak azért nem screenshotolom ide, mert én évente olvastatok le, úgy meg nem olyan látványos, mint a havi.
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
egyszerű... nyírd ki a szemetet
-
Vérboci
addikt
Persze hogy relatív... azért is írtam, hogy a nutellához viszonyítva.
Mert én amikor először vettem mogyoróvajat, akkor abból indultam ki, hogy ez a földimogyorós ámérikai nutella. Aztán csalatkoznom kellett. Azt nem tudom, hogy mindegyik sós-e, vagy csak amit mi vettünk, volt olyan fajta, de elsőre nagyon meglepődtünk. Aztán kicsit átszellemülve már jó volt, lehetett úgy enni mint a mogyorókrémet. De hogy lekvárral nem bírnám megenni, az fix.bobsys: tudom, tudom... most már. Csak kisalföldi véglényként ugye a mogyorókrémtől közelítettem anno a mogyoróvajhoz...
-
Vérboci
addikt
boldog holdfogyatkozást mindenkinek!
-
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én a kovácsüzemben se használtam fülvédőt.
Igaz hogy meg is "süketültem"...
Fiatalság, bolondság.
Azóta üzemi területen mindenhol. Még a csendgyárban is. -
Vérboci
addikt
volt egyszer egy megbeszélés a vw salzgitteri gyárában, ahol a helyi erő arra kérte a beszállító egyik osztrák képviselőjét, hogy legyen szíves végre németül beszélni, mert nem értik amit mond (szó szerint úgy hangzott, hogy "el tudná ezt [amit addig előadott] németül is mondani?"...
kissé megfagyott a levegő
-
Vérboci
addikt
rég pörgött ennyire az off-topik, kár hogy ostobaságokkal lett tele... a nem létező úr kétezertizenkilencedik évében van még ember Magyarországon, aki diktatúrában szeretne élni... szégyen.
...én becsapódó aszteroidát még nem vártam ennyire, pedig rajtunk már csak az segít -
Vérboci
addikt
a diktatúrában nem mindent szabad, tehát nem vagy te magad sem (sokmindenben) szabad. Innentől a gazdasági előnyöket pontleszarom.
Sajnos tudom, hogy van az életszínvonalnak az a szintje (mélysége) amikor a szabadság árucikk, és bárki "eladja" 10e Erzsébet-utalványért... -
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
jaja, most nézem hogy heti...
mea culpamondjuk akkor is durva, hogy egy ember a családból csak azért melózik, hogy a gyerekek járhassanak oviba...
azért ez így még mindig nem a tejjel-mézzel folyó kánaán -
Vérboci
addikt
szép időnk van... én szeretem a havat. Győrben olyan 15-20 cm lehet és szakad továbbra is. De őszintén szólva a lapátolás nem hiányzott... de jobb mint a bozóttűz

-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
ha mondjuk kellően korán kezdted, akkor most 32 éves lehetsz, tehát én vagyok az idősebb

-
Vérboci
addikt
a mosogató horpadtan érkezett (ez nem az ő hibájuk) és a csere némileg bonyolult volt... 2-3 hét múlva küldtek érte futárt, de cseredarab addigra sem lett, a sablon 8-10 nappal hitegettek tovább, aztán amikor rákérdeztem, hogy egyáltalán van-e rendelés kiadva a gyártó\importőr felé, akkor kiderült hogy az bizony elmaradt. Így nem vártam tovább, 2 nap múlva máshonnan kicsivel drágábban nálam volt a gép.
A mosógép pedig doa volt, de nem akarták visszavenni, csak ha a helyszínen látja a szerelő. Ehhez persze nem volt joguk, de nekem meg idegzetem tovább veszekedni. A szerelő 1 hét múlva jött, aki maga sem értette az eljárást (azt hitte javítani jön, de ugye 3 napos meghibásodás), mondta is hogy az ilyet vissza kell vinni és ők ezt a boltban szokták rendszeresen megnézni.
De az euronics garancia kezelése éppen ilyen, a philips porszívót ami meghalt és a szerviz csereutalványt adott, már nem forgalmazták (máshol ma is elérhető) hasonló sem volt, de pénzt visszaadni nem akartak, csak vásárlási utalványt. Hiába magyaráztam nekik, hogy ilyen nincs, meg hogy akkor ideállok a pénztárhoz és az első vevővel elboltolom, csak nem engedtek.
Vásárlók könyve, fizetési felszólítás, szögek a koporsómba, aztán csak meglett a pénz.De ezek a kellemetlenségek, ezen felül van 100 más holmi ugyaninnen, meg máshonnan. Én ilyen dolgok miatt egyetlen boltot sem zárok ki... fő az optimizmus

de csak műszaki cikkel vagyok így. minden más kína, uk, meg de amazon. bár most gyerekülést akartam amazonról de amióta a postaköltséget felverték, talán 1000 forint az árelőny, így meg akkor inkább bemegyek a brendonba...
-
Vérboci
addikt
a media markt korrektsegeről a mosogatógépünk majd két évvel később a mosógépünk is sokat tudna mesélni... de ettől még nem mondom hogy nem ajánlható. ahogy a többi nagy se nyúlja le az ember pénzét...
szerintem nagyobb macera, pláne nagyobb kockázat gariztatni külföldre küldeni a holmit.
-
Vérboci
addikt
-
Vérboci
addikt
mindenki boldoguljék
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
nem vagyok én tom krúz
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Vérboci
addikt
-
Vérboci
addikt
ma ebédre próbáltam amolyan 19. századi, uras módon étkezni.
így a 3 adagos harcsa halászlé mellé parasztkenyeret és szekszárdi kadarka fröccsöt fogyasztottam.
na de mi lenne ehhez a passzentos desszert? nem akarom sajtosrolóval szétcsapatni...
-
Vérboci
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
No hát felétek komolyabb a hav...
Bár most itt is rákezdett. Hiába, a kutya nem eszi meg a telet
-
Vérboci
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
a tacskó annak számít?
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest