- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Általános iskolai cserekapcsolatban voltunk Angliában. Családoknál. Egyszer csomagoltak mogyoróvajas szendvicset. Én is az édes mogyorókrémhez voltam szokva, a feltéphető fóliáshoz, amiből diókrém is volt. Beleharaptam hát, és borzalmasnak találtam. Osztálytársmnak ízlett, vele mindig cseréltünk valamire. Aztán persze 20 évvel később már az üvegből kanalaztam két pofára, de hát gyerekként a sört se szerettem

Ugyanott kitették nekünk a szünetekre a narancslevet. Mi meg ittuk pohárszám. Csodálkoztak is, hogy ejnye a magyarok hogy szeretik ezt, majd az utolsó napokban derült ki, hogy az valami sűrítmény, kvázi jaffaszörp, csak valamivel természetesebb, és minimum 5x-ös hígítással kellene inni, mi meg ittuk töményen
Fura is volt az íze, de tök úgy volt kirakva, mintha sima narancslé lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fura is volt az íze, de tök úgy volt kirakva, mintha sima narancslé lenne.