- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Telefonjavítás, szerviz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
En ilyet kaptam 3 eve cegesbe, mert a vga meg a cpu eros volt benne es arban mindent levert, nalunk viszont csak egy vagy ket ev garral adtak oket.
A backlit keyboard ket ev utan elkoszont. Az lcd zsaner felso boritasa kitort es az aksi uzemideje is hatareset benne. Az egesz laptop nyoszorog, nagyon viharvert, rondan oregszik.
Betudtam annak, hogy szervies vagyok, hozom-viszem minden nap, van hogy a mocsokba kell letennem, aztan mult honapban egy rendelobol hivtak hogy lenne egy Acer laptop..Ugyan az a modell mint az enyem.
Aksi csere.. Egy het mulva hivtrak ,hogy a masik Acer-t nem lehet kinyitni, mert ugy nez ki mint a salata.

Kuldtek kepet, az LCD zsaner kiszakadt a hazbol es a laptop retegreire nyilt szet.
Hja meg valami:
Az enyemben az SSD-t mar cserelni kellett,-> bad block.
Kolleganoeben szinten bad block-bsod mult evben, orrverzesigAnnyira leverten nez ki, hogy pont azon filoztam, hogy leadom, mert konkretan ciki vele ugyfelhez menni.
Az asszony 3 eves Dell-je igenyesebben nez ki, de a koruk miatt lecserelt vostro, latitude , probook laptopok 5-7 ev utan is normalisabban neznek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Revolut
- Formula-1
- Mass Effect pótlék? - Rövid játékmenet videón az EXODUS
- Elektromos autók - motorok
- Telefonjavítás, szerviz
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest