Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Huawei mediapad M5 lite megérheti az árát (edigital 88k), vagy
a) minekaznekem
b) olcsóbbanisvanjobb
c) arra amire nekem kell fölöslegesen drága
d) ennyiért most nem is rossz
e) egyéb
Igazából nem is nagyon érzem a mindenáronkell kategóriának, de eljutottam oda, hogy nagyon sokat netezek telefonon (5" Nexus 5) sokszor videózok is, asztali elé nem mindig ülök le --> mobilabb, fekve is jó, stb. Egy 1920*1200-ra gondoltam felbontásban, ha már telefonon megvan a FHD, legyen akkor már 2 helyett 3GB ram, de más igazából nem számít, mobilnetet telefonon se használom ki, inkább a zökkenőmentesség, stabilitás ami fontosabb. Egyébként a 88k-t sokallom, érte is, másért is, de anno telefont is így vettem, hogy 50 k-s limitre vettem egy 91k-st. Itt azért efőlé már biztos nem mennék.Ahogy a hírek, cikkek kommentjei közt olvasgatok, elégedetlenség van hardveres téren a tabokat illetően, hogy le van maradva az iparág, de konklúzió valahogy az, hogy azért igazán nem olyan rosszak. Csak van köztük ami nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- CORSAIR K100 AIR
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest