Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lortech
    addikt

3 eve hasznalok egy iPhone 6S-t. Elotte 4 evet Windows Phone-oztam (HTC HD7 es 8X). Tegnap be kellett ugranom Media Marktba. Kivancsisagbol megnyomkodtam ezt az uj P20-as sokkameras csucs Huawei telefont. Gyonyoru szep a lilas szinben, szerintem a legszebb telefon, ami ma kaphato. De szamomra egeszen hihetetlen, hogy ennyi ev utan, PC-ket megszegyenito szamitasi kapacitasu processzorokkal felszerelve sem tudtak urra lenni meg ebben a boven 200+-os arkategoriaban sem a mikrolagokon az Androidon.

A HD7-es oskovulet HTC-m smoothabb erzes volt, mint ezek. Az iPad4-rol, amit 5 eve nyuzok es azert az uj weboldalak alatt mar izzad rendesen, nem is beszelve.

Azt hiszem, akkucsere utan marad ujabb 3 evre a 6S.

En a ceges iphone 7-et csak hotspotnak meg neha kameranak hasznalom, egyebkent gyulolom hasznalni barmire. Ez nem mikrolaggol hanem rendesen lassu mint az also-kozep kategorias kinai eldobhatos telefonom. Pedig nincs rajta semmi. Billentyuzete, szerkesztes gagyi, ahogy kurzorral lepkedni probalok, kiidegel, kezelofelulete gagyi, scrollozas gagyi, allandoan elakad, mert masik iranyba akar scrollozni. Safari otvaros hulladek a zoomolasaval. Az egesz a sajat bloatware zart, kotott okosziszemajaval. Testreszabhatosaga nulla, mert az bonyolukt. Arra nem kepes, hogy egy wifi jelszot megosszon. Mondtam mar, hogy nem szeretem a iphone-t? Akkor kotottem vele szoros baratsagot, mikor fejlesztenem kellett ra es napi 20-szor kellett force restartolni, mert szetfagyott. ;]

Ja amugy itt tok jo 27 fok van este hatkor a Jon-tenger partjan. :)

Új hozzászólás Aktív témák