- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Nekem az Apple gépeinél az nem tetszik, hogy valamit mindig feláldoznak a design oltárán - igaz, a saját asztali gépemben sem cseréltem CPU-t, vagy bővítettem RAM-ot, mióta megvan, de a lehetőség hiánya kicsit zavarna - illetve pl. Macbook Pro-nál zavar a dokkolhatóság hiánya, OSX-nél pedig a szokatlan billentyűzet kombinációk - pro-nak mondjuk ott vannak a különböző gesztusok a touchpad-en, azt jól eltalálták.
Tim82: nem vagyok látványfetisiszta (egy jó film divx-ként is élvezhető volt), de azért sorozatot 720p-ben nézek, filmet pedig 720/1080p-ben, ennél lentebb nem mennék. Szerintem azért a médialejátszó vonalat sem vetem el teljesen, illetve úgyis gondolkoztam, hogy anyukámnak vegyek egy könnyen kezelhető, magyar felületű médialejátszót, mert ami a Samsung TV-jében van beépített, az valami borzalmas - lassú, és egyáltalán nem felhasználóbarát a kezelőfelülete.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest