- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Wizzair: London- Luton
Ryanair: Stansted
Easyjet: London- Gatwick, talan london Stansted is
Norwegian: London-Gatwick.Minosegben a legutolso magasan a tobbi felett van, de nekem nem votl gond a tobbivel sem. Ryanairben az a jo, hogy szokott keso este jonni, es Stansted kozelebb van a lakasunkhoz + egy normal kezipoggyasz es egy kis taska felviheto , Wizzair-nel regebben nagyobb feladott poggyasz volt (32kg) ezen valtoztattak most, plusz nekunk rokonsag debreceni, szoval tobbszor repultunk oda veluk, easyjettel nem igazan repultem soha Magyarorszagra, Gatwick kiesos, ha mar onnet megyek, akkor norwegian.
Wizzairnel es Ryanairnel is jo olcso jegyek vannak novemberre-december elejere . Ma vettem Debrecen-Londont harmunknak csak ide dec 7-re 15 ezerert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest