- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Wizzair: London- Luton
Ryanair: Stansted
Easyjet: London- Gatwick, talan london Stansted is
Norwegian: London-Gatwick.Minosegben a legutolso magasan a tobbi felett van, de nekem nem votl gond a tobbivel sem. Ryanairben az a jo, hogy szokott keso este jonni, es Stansted kozelebb van a lakasunkhoz + egy normal kezipoggyasz es egy kis taska felviheto , Wizzair-nel regebben nagyobb feladott poggyasz volt (32kg) ezen valtoztattak most, plusz nekunk rokonsag debreceni, szoval tobbszor repultunk oda veluk, easyjettel nem igazan repultem soha Magyarorszagra, Gatwick kiesos, ha mar onnet megyek, akkor norwegian.
Wizzairnel es Ryanairnel is jo olcso jegyek vannak novemberre-december elejere . Ma vettem Debrecen-Londont harmunknak csak ide dec 7-re 15 ezerert.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Fogyjunk le!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest