Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Nézem az Eurosportot, most lett vége Belgiumban egy hosszútávú autóversenynek. Még bőven világos van ott. Nagyon irigylem ezért az időzóna nyugati végén élőket, az én életemhez jobban illene az, hogy később világosodik reggel és később sötétedik este. Spanyolországban is azt imádtam, hogy este nyolckor még simán napoztam a tengerparton, és fél 10-10-ig világos volt.

Ma esti bor egy Pannonhalmi Apátsági Fehér Tricollis, egy kellemes, könnyed cuvée.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest