- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Mobil flották
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Jártunk eleget síelni RWD autóval, hatalmas havazásokban az Alpokban, soha nem volt gond, nem hiányzott az AWD. Amíg nem volt akkora hó, hogy felüljön rá, elment az 530d is. Városban szerintem különösebb előnye nincs a SUV-nak, rengeteg van már, azokon nem látsz át, egy furgonon meg főleg nem.
Egy RAV4 többet eszik, jobban billeg, nagyobb benne a szélzaj és vélhetően az alkatrészköltsége is magasabb, mint egy hasonló kombinak. Ezt én nem vállalnám be azért, hogy feleslegesen cipeljem magammal az AWD súlyát egész évben, amire évente 1-2 nap lehet szükség, hozzátéve, hogy jó téligumival bárminek nekivágok, amíg mint írtam, nem ül fel az autó alja. A városi forgalomban meg egész jól ellavíroztam a padlón ülve egy E39-ben is, pedig azzal volt szerencsém Valencia 4 sávos körforgalmait is megjárni.

A SUV egy divat, racionális érvek a hátfájást leszámítva nincsenek mellette. Szerintem pár éven belül le fog csengeni ez is, mint az egyterűk tették. Azoknak sem sok értelme van, a fejed fölött 20 centi levegőt cipelni nem logikus döntés, egyedül a különálló ülésekkel szereltek rendelkeznek némileg több praktikummal mint a kombik, feltéve, hogy 3 gyereket akarsz szállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Új Samsung Galaxy S25 128/8GB 3év Navy garancia!
- MacBook Pro M1 Max 2021 14" col 32GB ram 1TB SSD
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest