- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic V2 - origami
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azért, mert nem gondolkodsz a nyugati fogyasztó szemével. Kifogyott a nyomtatóból a sárga? 1) Vegyél új nyomtatót, vagy 2) hívj szerelőt aki megoldja a nyomtató problémáját, mond egy végösszeget (kicseréli az összes színt) kifizeted pizsamazsebből és kész. Nem tétel.
Erre mondta Tunéziában a kiccsávó, hogy: "te magyar vagy, veletek szeretek üzletelni, mert van benne élvezet. Te szegény vagy, én mondom 200 dollár, te mondod mész tovább. Én mondom várjál, elengedem a felét, te mondod 10-et talán adnál érte. Én mondom akkor menjél máshova, te elindulsz, én odaadom 20-ért, lassan kiszámolod a kezembe, és nyertem rajta 10 dollárt, meg a tisztességes normális üzletmenetet.
A hülye német idejön, mondom neki 50 dollár, leteszi az asztalra és elviszi. Hát hol itt a tisztességes üzlet? Én meg nyertem 40 dollárt, de inkább adnám neked 10-es haszonnal, mint ezeknek akik bármit elsőre megvesznek mert túl gazdagok, hogy gondolkodjanak."
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs