- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Egy óra, két rendszer
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
most oszinten, mit vartal attol a topic-tol? amirol en beszeltem (s amirol tudom, hogy ilyen "kozosseg" mellett az eletben nincs ra esely, mert itt nem ertlmes eszmecserere van igeny), az nem kenyszeritheto ki, sem ugy, hogy ide beirogatom, hogy "de szarok vagytok", sem ugy, hogy nyitsz egy topic-ot neki (ahol egybol meg is indul az ugyanugy ertelmetlen cseteles, bolondember oda is beonti a gunyolodasat, hisz "o vallalja a velemenyet", meg megy a poenkodas)
nezd meg, mi lett az hatalmas szex topic-odbol? ertelmetlen cset lett az is, most meg leeresztett, mint a vasari lufi, ha Bash nem lenne online, mar ki sem nyilna estenkentes hogy mi valtozott, mi lett jobb? jobb nem lett semmi, viszont rajottem, hogy mig engem tartanak a fokocsognek itt, a tobbseg arra is keptelen, hogy felfogja, egy kalap szamocaval nem jobb nalam (csak mivel keptelen ezt felfogni, elitel, mutogat, kopkod, meg "vallalja a velemenyet")
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Phanteks Enthoo Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest