Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
most oszinten, mit vartal attol a topic-tol? amirol en beszeltem (s amirol tudom, hogy ilyen "kozosseg" mellett az eletben nincs ra esely, mert itt nem ertlmes eszmecserere van igeny), az nem kenyszeritheto ki, sem ugy, hogy ide beirogatom, hogy "de szarok vagytok", sem ugy, hogy nyitsz egy topic-ot neki (ahol egybol meg is indul az ugyanugy ertelmetlen cseteles, bolondember oda is beonti a gunyolodasat, hisz "o vallalja a velemenyet", meg megy a poenkodas)
nezd meg, mi lett az hatalmas szex topic-odbol? ertelmetlen cset lett az is, most meg leeresztett, mint a vasari lufi, ha Bash nem lenne online, mar ki sem nyilna estenkentes hogy mi valtozott, mi lett jobb? jobb nem lett semmi, viszont rajottem, hogy mig engem tartanak a fokocsognek itt, a tobbseg arra is keptelen, hogy felfogja, egy kalap szamocaval nem jobb nalam (csak mivel keptelen ezt felfogni, elitel, mutogat, kopkod, meg "vallalja a velemenyet")
Új hozzászólás Aktív témák
- Oneplus 12 12/256Gb CN OxygenOS 16
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest