Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
"..jobb nem lett semmi, viszont rajottem.."
Hát ez az, hogy szerintem erre nem most jöttél rá, és azt is tudtad hogy nem érsz el eredményt. Ergo - ki kell mondjam - fölösleges volt az egészet elkezdeni. No persze a véleményedet természetesen mondd el, ez számomra nyilvánvaló joga mindenkinek, én is el szoktam, néha olyanokat is kiírok magmaból(nem 1-2 szavas hsz-ben
) hogy csak na, és annak is az eredménye ugyanígy semmi, de én megelégszem azzal az egy bő lére eresztett hsz-el, tudomásul veszem hogy mindenki lesz.rta, és kész, magam se piszkálom tovább a témát. Most nem emlékszem hogy indult már, de mindenesetre nem értem még mindig mi volt a célod. Szerintem majdnem mindenki tudja ezt a véleményedet, azt is tudom, hogy alapjaiban megnézve bizonyos pillanatokban egyet is értünk(még azok is akik most ellentmondtak), tehát megint ismételted magad - ami nem baj - csak ennek sokszor az az eredménye ám, hogy azok is egymásnak esnek, akik egyébként teljesen békésen megvoltak eddig. És egyre többen sértődnek meg, tűnnek el, lesznek read-onlyk, stb. Ami meg nem jó, mert ezt mindig a régi motorosok teszik, sosem a(z esetleg) hígabb újonc/kvázitag/tag-sereg. És így valóban hígul a hely. Ami eddig is megvolt, de akarva-akaratlanul is magad is hozzájárulsz. Noha nem feltétlenül ez a célod.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) hogy csak na, és annak is az eredménye ugyanígy semmi, de én megelégszem azzal az egy bő lére eresztett hsz-el, tudomásul veszem hogy mindenki lesz.rta, és kész, magam se piszkálom tovább a témát. Most nem emlékszem hogy indult már, de mindenesetre nem értem még mindig mi volt a célod. Szerintem majdnem mindenki tudja ezt a véleményedet, azt is tudom, hogy alapjaiban megnézve bizonyos pillanatokban egyet is értünk(még azok is akik most ellentmondtak), tehát megint ismételted magad - ami nem baj - csak ennek sokszor az az eredménye ám, hogy azok is egymásnak esnek, akik egyébként teljesen békésen megvoltak eddig. És egyre többen sértődnek meg, tűnnek el, lesznek read-onlyk, stb. Ami meg nem jó, mert ezt mindig a régi motorosok teszik, sosem a(z esetleg) hígabb újonc/kvázitag/tag-sereg. És így valóban hígul a hely. Ami eddig is megvolt, de akarva-akaratlanul is magad is hozzájárulsz. Noha nem feltétlenül ez a célod.
Pedig annyira lelkes voltam.