- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
tudnek irni eppenseggel, de nem akarok, nem is fogok
nem feltetlen az tesz ertelmesse, vagy tartalmassa egy beszelgetest, ami a beszelgetes targya, hanem a beszelgetofelek mondanivaloja
peldat azert sem hozok, mert akkor kellenek egy ellenpelda is, es azzal itt joesellyel megsertenek egy-ket embertmondjuk, hogy a te irasaid tobbnyire jo alapot adnanak egy tartalmas eszmecserehez
es nem a tartalmuk miatt, hanem mert nem ugy irod be, hogy "ma sem dugtam", s nem minden nap (elnezest, ha ezt offenzivnek talalod, nem annak szantam)szoval beszelgess csak amirol akarsz, de ha valaki nem kepes masfel szonal tobbet osszekapcsolni ertelmesen, akkor arrol igenis ilyen velemenyem lesz es igenis el fogom mondani
akinek nem tetszik, az igy jart, tudom sajnalni (amig bennuk is ennyi tolerancia van, addig bennem sem nagyon lesz tobb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest