Hirdetés
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
egy kis pénz...
lejárt a műszakim, olajcsere is most esedékes, ráadásul annyi helyen meg van húzva a kocsi hogy már nem bírom nézni, ki kellene javítgatni. de ennyi mindenre nincs lé...ráadásul kecskeméten kellett hagyni a tütüt, mert ott hamarabb és talán olcsóbban megcsinálják. így viszont nincs 1 hétig autóm.
vettem 2 hetes bkv bérletet, megvettem 5300ért a bérletet és még 230 ftért vennem kellett bérletigazolványt vagy mi a szöszt, amivel érvényes. "mert így be lehet azonosítani, és nem lehet vele visszaélni"
kérdem én, személyi igazolvány számához miért nem lehet kötni? az alapján nem lehetne beazonosítani hoyg az enyém? azért nem kellene külön fizetni, fényképet csináltatni...
nem a 230 ftról van szó (bár gondolom ez is jólesik nekik) hanem hogy elmegyek megveszem a drága bérletet és (mivel persze nem tájékoztatnak, találjam ki magam) az ellenőr szól, hogy ez így nem ok, megbüntet. büntesd anyád, most vettem a bérletet 5300 szaros forintért, mi a rák bajod van? hát ehhez kell bérletigazolvány. ja mondom nem elég ha megveszem, még másért is fizetnem kell hogy használhassam amit vettem? konkrétan: igen. és ezt a kisujjamból szopjam ki? nem, a bérlet hátulján ott a tájékoztató. na mondom remek, még a végén tényleg megkúr az ellenőr. fogtam magam odakísértettem magam a pénztárhoz, ott ugye kiderült hogy fényképes ez a szar, hát majdnem felrobbantam...mint ahogy most is...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- E-roller topik
- Synology NAS
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dark Souls sorozat
- BMW topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest