- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Katica: nekem elég magas a fényigényem, ezért utálom a ködös felhős időt, és élvezem ha süt a nap. Vannak akik nem így vannak ezzel, ők lehet hogy nem igénylik annyira a természetes fényt. Én ezt arra vezetem vissza, hogy a lakásunk kétoldalon erkélyes, függőfolyosós, és az ablakok minden szobában faltól falig, plafontól radiátorig vannak. [link], [link] Ráadásul a hetediken lakunk, és az egyik irányban a Mátráig semmi nem korlátozza a kilátást, és mivel az a déli oldal, így a napfényt sem (a másik oldalon meg a szembeház fehéres faláról verődik vissza nagyon sok fény, így az az oldal ami északi, az is mindig világos, majdnem napfényes) Laktam Pesten albérletben olyan lakásokban, ahol nyáron fényes nappal is lámpát kellett gyújtani, meg én a családi házakban is azt nem szeretem, hogy ami régebbi tervezésű, azokon kicsik az ablakok, és a mostani lakásnál sötétebbek. Viszont ott tényleg ki lehet menni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Medence topik
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Processzorok Olcsón Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest