Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
az egyéb ok gondolom valamiféle bankszámlahitel lehet, akkor szólj nekik amiatt sokáig nem lesznek odakötve, ugyanis kénye kedvük szerint változtathatnak rajta, ha úgy tartja kedvük, visszábbveszik, vagy egyszerűen meg is szüntetik, és a kedves kolléga amikor venne fel zsét, nem tud, és az apróbetűs rész elolvasása után rádöbben, hogy beszopott
Én egyszerű Takszövös vagyok, és szívesen járok be havonta egyszer, úgyis van arra dolgom, olyan kedvesek, aranyosak, nekik még számít az ügyfél elégedettsége 
ja mellesleg itt is van bankszámlahitel lehetőség, igencsak kedvező feltételekkel, van ingyenes kp felvét sajátból, és másik automatánál se sokat kell perkálni, mondjuk fogalmam nincs mennyit, nem is igazán érdekelt eddig
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nyaralás topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én egyszerű Takszövös vagyok, és szívesen járok be havonta egyszer, úgyis van arra dolgom, olyan kedvesek, aranyosak, nekik még számít az ügyfél elégedettsége