- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Vak...nem látja hogy itt vagyok és várok..
Kolombusz: Mostanában nem igazán, meló után már nem nagyon van energiám elmenni, meg tanulnom is kell/kéne, marad a péntek, de akárhányszor lemegyek a városba a barátokkal, mégha színjózan maradok is, illetve különösen akkor, nem igazán találok/látok olyat, aki megfogna. Aki megfog, azt meg már más megfogta (teljes képzavarok kínomban) de nemcsak nekem az a véleményem hogy ebben a hülye városban nem igazán lehet ismerkedni, legalábbis nem olyan értékrend-elvárással amilyen nekem van. Pedig nincsenek nagy igényeim, szép, értelmes, egyedülálló. Szokásos apróságokkal, amit nem sorolok. de ilyent nem nagyon látok. Persze nehéz is a város minden nőnemű fiatal lakóját ismernem, de ez van.
Télapu: Elhiszem, csak elképzelni egyre nehezebb
Bash:

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Apple Magic Keyboard 2, numerikus billentyűk nélküli
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest