- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Hát nekem is elég közli élményim vannak az ilyesmivel.
A cik írójával ellentétben nekem nem a műtét volt a legszörnyűbb. Bár valóban, a 10-15 db érzéstelenítő szúrás nem éppen okozo orgazmust.
Szóval nekem a legrosszabb pillanat- és egyben életem legfájdalmasabb pillanata - az volt, mikor a kötést estefelé le kellett róla szedni.
Felszívódó varratokat használtak amúgy. Szóval a varrat egy csomója átdolgozta magát a gézlapon, tehát mintha a gézlap oda lett volna varrva a csodához.
Olyan szinten fájt a leszedése, hogy még. Nem emlékszem mennyi idő lehetett, de kábé 1 órát biztos szöszöltem vele, mégsem ment. Aztán csengettek, jött a párom látogatóba. Na mondom, most már csak el kéne hagyni a fürdőszobát. Törölközőt összeteker, fogak közé összeszorít, Nem hirtelen rántással, de erős húzással megindtottam a gézlapot, és engedett. Átmászott a csomó.
Abban a pillanatban mindenféle színeket láttam a fájdalomtól, hatalamsat ordítottam, majd térdrerogytam. Üvöltöttem, mint egy csecsemő. Anyámék szedtek össze... 22 éves voltam ekkor. (2003). Csak nekem nem volt eredendően szűkületem, hanem úgy lett egyszercsak. nem is teljes, hanem egy úgynevezett ''rugalmatlan gyűrű'' képződött a bürkémből. Na ezt vágták ki, úgyhogy valamennyi maradt is
De őszinténszólva, rendkívül jó dolog, még ha mifelénk ez nem dívik is. Sokkal érzéketlenebb a makk, és ugye ennek megvannak az előnyei. Plusz be sem túrósodik a cucc
Ha gyerekem lesz, tuti megcsináltatom neki.
Aktív témák
- Filmvilág
- Crimson Desert
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest