Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
djyuri
őstag
Szasztok!
Nincs ötletem,hogy a problémámra lenne e vagy van e külön topic!
Így gondoltam megkérdem itt:
(már sok havert megkérdeztem,de hát erre nem sok ötlet volt)
Szal:
Egyik barátom megkérte az általam is jól ismert hugát,hogy most péntek éjféltájt menjen el otthonról kb reggel 10-ig,hogy ő (a haverom) nyugodtan tudjon otthon ogiázni...(nem írtam el
)
És megkérdeztem a hugát,hogy mit szólna ahhoz,ha bemennék érte kocsival és elvinném kocsikázni addig...BELEMENT...a banzint még állja is a báttya:d
Kérem szépen,hogy ne gondoljon senki rosszra,mert nem olyan csaj és én sem vok olyan......amúgy modern a csaj és szép és igényes....
A lényeg,hogy elvigyem őt valahoá vagy több helyre ezen idő alatt...
És ajánlottak már nekem színházat,vár látogatást...És amire szinte magamtól jöttem rá,hogy 7:15-kor megnézzük a napkeltét a gellért-hegy tetejéről...
Viszont én ezzel ki is fújtam kreativitásilag...eléggé szűz vok ezen a téren...
Ha valaki tud esetleg ebben segíteni,hogy pesten vagy esetleg 50km-en belül pesttől lehet e valami okosat csinálni,ami teccik egy modern felfogású lánynak (18 éves) (én 21)...
Van kiszemelt pasija,,,stb...vlem nem jönne össze,szal ezek kizárva....Ezt azért mondom,hogy nem diszkóra vagy leitatásra vagy autósmozira gondoltam,mert ott ugyebár előjönne ez a dolog...
Jah és francia jellemü...azt is tanul ananyelvi szinten...gazdag csalábdól való,szal nem lehet csak egy napkeltével elábrándítani,mert havonta vannak madridon stb...
Valakinek öltete?
Előre is köszönöm

Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest