- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
Tithian
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én Apranax-ot szedtem, az elég hatékonyan elnyomta a fájdalmat. Persze a non-plus ultra a hideg víz, de nem lehet állandóan friss víz a számban. A fogam akkor egy jó hétig fájt, aztán elállt a fájdalom, majd mostanában (egy évvel a fájások után) csendben kijött.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Dehogynem jó! Legalább fáj

Eddig a jobb oldalon rágtam, ott rendesen meg is van a bölcsességfogam alul-felül. Mostanában kénytelen vagyok a bal oldalon rágni, ahol éppcsakhogy elkezdett kibújni. Ha véletlenül ráharapok, én is csillagokat látok. De az a legrosszabb, mikor fogat mosok. Nagyon érzékeny rajta az íny, a fogkefe is bántja, de mikor a szájzujannyal nekiesek... na az valami élmény
Úgyhogy együttérzek veled. -
Loretto
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hát én nem tudom mi van velem, nekem nincs bölcsifog (persze nem hiányzik).Anno kérdeztem fogdokit kb 1 éve , azt mondta van ilyen, és örüljek neki.
-
Sianis
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én most leszek túl lassan egy 4 éves fogszabályzáson, már csak a fehérítés, meg a fél éves kontroll választ el attól, hogy modell-fogsorom legyen, nem porcelánból.
Amúgy sokan mondják, hogy félnek a fogorvostól, holott nem tudom miért, mikor mára nagyon jó érzéstelenítések vannak, szinte semmit nem érzel, mégha húznak akkor sem. Inkább sokan szégyenlik, hogy elhanyagolják a fogsorukat, és nem mernek így dokihoz menni, viszont az ember azért megy orvoshoz, mert baja van nem azért meg egészséges.... -
Sianis
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem olyan drasztikus az, csak ne legyen az, hogy 5 percenként fújogatod, 1-1,5 óránként egy spiccelés az adott területre, és kihúzod a dolgot úgy, hogy aludni is és bármi mást is nyugodtan fogsz tudni csinálni. Nekem is ezt csinálta a doki, mikor megmozdult a bölcsességfogam, és a falra másztam a fájdalomtól...
-
Sianis
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Jobbulást kolléga úr!
Ha minden kötél szakad, irány a gyógyszertár, vagy az orvos, és szerezz Lidokaint, azzal ki lehet húzni a nagyon fájdalmas időszakokat...
Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy sokan mondják, hogy félnek a fogorvostól, holott nem tudom miért, mikor mára nagyon jó érzéstelenítések vannak, szinte semmit nem érzel, mégha húznak akkor sem. Inkább sokan szégyenlik, hogy elhanyagolják a fogsorukat, és nem mernek így dokihoz menni, viszont az ember azért megy orvoshoz, mert baja van nem azért meg egészséges....