- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Apple Watch
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
''Majd egy lesz egy mindettudó ezermester férje''
Ezt üti.
Ugyanis: a ''férjének lesz egy mindenttudó, ezermester felesége''
Esmein :villany, gáz, kábeltv, kábelnet, telefon, nemsokára szennyvíz, egy-két út csak, ami nem köves, a többi mind kövesút , szép főtér, nuku szmog, nagy kert, vadaspark finom pizza 500Ft-ért
, jó mondjuk szórakozási lehetőség az nyista, de az minket nem is zavar 5 éve nem voltam moziban , étteremben is csak workshopok alkalmával, színházban meg 10-15 éve.
Szal ha szülőfalumban laknánk, nagy hawaii lenne
Egyelőre a nagy idillt csak annyi zavarja meg, hogy informatikusoknak nem sok meló
[Szerkesztve] -
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Loretto
üzenetére

Ja ,én is boxeralsóban vagy without nyomom az ágyat,sőt én soha nem voltam képes papucsot se szandált felvenni,csak zokni+cipő nyomulok a mai napig,
muter képtelen volt rámadni még kiscsikó koromban is (pedig próbálkozott
) .Az ablakom nyitva feb --> nov. -ig , - megtehetem - ,mert egyedül lakom egy 4.6 X 4.6 -os szobában,meg kiba...tul rühellem a meleget 
Azért azt kell mondanom ,hogy a magány az elég nagy suxx !!
-
Sianis
addikt
válasz
Loretto
üzenetére
Elmész kórházba, felkeresed a röntgeneseket, és készítetsz egy OP felvételt, tehát egy teljes fogtérképet. Azon látszni fog azonnal, hogy van-e elrejtve bölcsességfogad, vagy csírahiány miatt nincs. Az ilyen fevétel arra is jó, hogyha meggyújtunk táborban, mivel megfogunk enni, később a halotkém tud majd azonosítani, és I_Am meg a többiek mennek a dutyiba!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
erdeya
senior tag
válasz
Loretto
üzenetére
Annyit azért megjegyeznék, hogy a múltkori balesetnél, ami szintén szerdán történt, vaásrnap már mászkáltam vele. Fájt, fájogatott, de a célnak megfelelt. Tehát ha most sem, súlyosabb, akkor jövő héten szerdára szerintem jó lesz, csak ugye akkor nem volt elszakadva. Legalábbis a doki szerint. De a tegnapi arc szerint most meg elszakadt.
Szerintem ez kuruzslás. Állítólag ultrahanggal simán meg tudnák nézni...
De nem tették
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Loretto
üzenetére
Napi 60 liter az má súlyosabb ,főleg ha egy gépkocsiparkot tekintünk,de azér' ez nem egy átlagos fogyasztási adat,vagy tévedek?Átlagautó ennyit azér' nem zabál,az tuti!!
Mivel az előbb Bash kolléga megnövekedett költségeiről volt szó (
) ,szvsz felesleges az olyan példával felhozakodni,mint egy kamionparkot üzemeltető vállalkozó példája ! 
Így az előbbiekből lejön az hogy drágul az élet mindenfelé,és ezt is inkább a kisebb pénzűek érzékelik (ha földhöz nem is veri őket) nem csak hungáriában,hanem még az USA-ban is ! -
parandroid
félisten
válasz
Loretto
üzenetére
Apropó tehén: Bővebben: link. Erről mindig ez jut eszembe...

p -
Gh0sT
addikt
válasz
Loretto
üzenetére
Hááát, engem pont a minap hívott néhány csaj, hogy menjek el velük. Végül csak kivittem őket, de nagyon jól érezték magukat. Az egész napos jegy 4.000 pénz, a félnapos pedig 2.500. Ennyi pénzért inkább Kehidakustányt tudom neked javasolni. Iszonyat igényes és ha jól emlékszem, akkor kettőtöknek megvan 4.000-ből az egész napos beugró. Nincs messze Zegtől, mi is oda szoktunk inkább járni. Talán 30 km. Érdemes lehet még Zalakarost megpróbálni. Régen voltam, de úgy hallottam felújították.
-
tildy
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Igen itt fogok tanulni. Azt mondják aki itt tanul, az ''szinte'' mindenütt tud vezetni. Tudod pl. Jászberényben nincs ekkora forgalom, de azzal nem fogok sokra menni ha ott megtanulok, a kocsit meg itt használnám.(Tudjátok páran mennyire bkv, máv párti vagyok viszont gondolkodunk vidékre költözésben, és oda nem tudnék éjfélkor mivel hazamenni. Márpeedig van úgy, hogy addig dolgozom)
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Loretto
üzenetére
Neked szerintem beérik lassan-lassan amit egyszer leírtam,de majd a nagyok eldöntik!

Bővebben: link -
Grafiqs
őstag
-
Qorthral
őstag
Hát bizony... A fittségért, élményért sokszor meg kell szenvedni
!!!
Pozitívum: Addig sem a gép előtt ültél...
Amúgy a német csaj hogy került képbe?
Ha magyarul montad volna, megérteném a problémát, hiszen ''Nani! Cici oké?, helyett könnyen lehet a nagy zsivajban
''Nani! Cici oké
!!! (nyelvlógatós szmájli)''-t érteni 
Jah, grat a nagyúrsághoz, ide valami ilyesmi illik:
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Mon ami, akkor neked is kellemes éjszakád volt. Nálunk itt a ''telepen'' megvesztek szokás szernt a kutyák, és az egyik túlakarta harsogni a másik 50-et. Fantasztikus élmény volt a nem együttemű, egyhangú ugatásat, hanem a szinfónikusokat is megdöbbentő hangokat hallgatni. Na mindegy, hátha ma Bon nuit lesz...

-
ngabor2
nagyúr
Legalább nem unatkoztak a modok

Bár talán jobban szerettek volna unatkozni.
Ilyenkor kellett volna bevezetni mindenféle újonc-lassító dolgot (újonc nem nyithat topikot, max. 20-percenként szólhat hozzá azonos témához, stb...). Talán csak tüneti kezelés lett volna, de lehet, hogy segített volna.
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- Mazda topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Arc Raiders
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, jó mondjuk szórakozási lehetőség az nyista, de az minket nem is zavar 5 éve nem voltam moziban , étteremben is csak workshopok alkalmával, színházban meg 10-15 éve.

Na erre tuti megyek, addigra megvan a chiptuning és a sportrendszer is a verdán.
Miből maradok ki!

) .Az ablakom nyitva feb --> nov. -ig , - megtehetem - ,mert egyedül lakom egy 4.6 X 4.6 -os szobában,meg kiba...tul rühellem a meleget
Tőlem
vizuális tipus vagyok
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem mertek nem kinevezni!!

![[kép] [kép]](http://images.google.com/images?q=tbn:6aiklhXCXswJ:http://www.lamigi.hu/kaveszem2.jpg)