- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
TéKrys
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
és Shim: Nekem is volt ilyenem, de nem voltam vele 100%ig megelégedve. Pölö olyankor is sötétedett amikor nem kellett volna és egy kicsit hülyén néztem ki vele. Meg nem is annyira sötét mint egy igazi napszemüveg (legalábbis az enyém nem volt), ezért inkább csináltattam egy diopriás napszemcsit. Igaz így 2 szemüvegnek kell nálam lennie, de jobb.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Nincsen

Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
ott már megkérdeztem de még választ nem kaptam. Ez ilyen kis fehér csapokkal van rögzítve, mint a p4 keret, de nem lehet kihúzni a csapokat, hogy a túloldalt a két fekete pöcköt összenyomjam, mert bunkós a vége, és bele van akadva a fekete pöckökbe, tehát se összenyomni se széthúzni nem tudom őket. Úgy néz ki, hogy befele még belepattan, de kifele már nem jön.
-
válasz
ngabor2
üzenetére
nem szorakozni jottem, hanem dolgozni...
egyebkent szerencsesen megerkeztem.
az orszag nem lett tisztabb...
az ido jo, egesz jol viselem, de azert a 30 fok kulonbseg most is megvolt london es haszi maszi kozott...
ott 15, itt 45. arnyekban. de nincs arnyek sehol, merthogy sivatag.
mondjuk egy kicsit kezdek mar almosodni, mert tegnap reggel 7 ota ebren vagyok, es meg delig dolgoznom kell valahogy. majd beadagolom magam kaveval...
na, legyetek jok...!
ui. mar csak 36 nap...
Uui. most nezem, itt mashogy all a goncolszeker, mert delebbre vagyunk!
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Itt van sokminden: Bővebben: link vagy esetleg: Bővebben: link
-
tiv83us
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Sajnos csak arcokat fogadhatunk el, ez a szabaly...
Egyebkent ezeket a kerdeseket felteheted nyugodtan ide Bővebben: link ez a topic azert van, hogy a tema technikai oldalat kitargyaljuk.
Anno meg egy mostani Ph! felisten-tol is megkellett vonni az avatarjat mert egy ceglogot tartalmazott.
Egyebkent linkeld be mirol lenne szo /a Re szemet/ es meglatjuk, de attol tartok nem fog menni. -
Esmein
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Értem én, rég modemmel nyomtam a diablot mikor más már egész nap fenn lógott, én meg este 7kor keltem éjféltől 7-ig net aztán szunya. Szal volt bajom elég.
Először nem értettem az első mondatod, mert buz*k-at dekódoltam ahelyett amire te gondoltál
Erdeya: thermaltake tápos topic, for Christ's sake. -
Esmein
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Rá kéne dugni a routert meg az adsl modemet is. Nem jó ötlet, nem veszek szünetmentest azért mert a köcsög démász nem bír nomrális szolgáltatást nyújtani. Az viszont tuti ha elszúrják a gépem bemegyek és végigverem a bandát.
Juteszembe, hibás lett a 700 megás fájl és valszeg 2 is, mert ezek a k*csögök rángatták a hálót mint süket gyerek a wckallantyút. -
erdeya
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Már mindent megpróbáltam.
Kivettem, visszatettem. Új driver van fenn. Másik monitorral is csekkoltam.
A hűtés bizti ok, mert húzva is lefut rajta a 3D mark, aztán visszaveszem alapra és fél óra múlva elkezd csíkozni, aztán 5 perc múlva abbahagyja.
Tegnap pl. tudtam forma egyezni, nem volt fagyi egyáltalán.
Vangelis: Lehet bemegyek ma a boltba, és egyenlőre szóban vázolom nekik a témát, oszt meglátjuk hogyan állnak a dologhoz. Nem nagyon tudom nélkülözni a karit. Végső esetben veszek valami PCI-s vackot használtba egy ezresért, de nem szeretnék. -
Monya78
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Kipróbáltam úgy hogy csak egy fülhallgató volt bedugva...akkor is jöttek a jelek...
Ahogy néztem a anntennákat a tömb tetején vagy egy pár bazi nagy, Én pedig a földszinten vagyok, és az Én antennám a szemközti emeletes háztömbre irányul.
Hangfalkábel köré fémharisnya elég gázos lenne, mivel 5.1-es rendszerem van, összesen vagy 20m-nyi vezeték cikázik minden felé... -
Matr x
aktív tag
válasz
ngabor2
üzenetére
A bannolt tagok azok úgymond lezárt tagok - nézd meg RGB összes nevét - vannak, csak nem lehet velük belépni. A számlálót értsük úgy, hogy regisztrált tagok.
Tagszámlálás? Aktív tagok listája... A jobboldali listában nekem még az OT 17 is ott figyel, vagyis ez a hozzászólásos dolog nem menne.
Anno a 15000. tag volt ilyesféle, ő nem is tudom hány hozzászólásig jutott... -
erdeya
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Tavaly annyi ribizli volt Kedveseméknél, hogy nem győztek vele mit csinálni. Adtak el a piacon, lett belőle lekvár, le is fagyasztottak, meg ettek is, de csak nem fogyott. A vége az lett, hogy ribizlibort készítettek belőle. Kicsit fanyar lett, de feküdni lehetett tőle, mert az alkohol benne volt rendesen.
Aztán meg lett ritkítva rendesen, az idén meg alig akar nőni
-
T. Almeida
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
esetleg ezt probald meg, ha msn kell melohelyre => Bővebben: link
Loretto:
ha leszel,majd szolj mar ram msn-en, erdekelne a miert
koszi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

D
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

fehér meg sárga, de kék nincs. Azt hiszem tényleg nincs, csak maximum nagyon lila.
![[kép] [kép]](http://www.tomcatpolo.hu/polokep/ekszoszajzbuk_indigo.gif)