- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
válasz
Levente75 #19139 üzenetére
Tehát, akkor van a gépre mondjuk 120, obira meg plusz 100e ft-od, Mert így akkor jó esetben meg is tudod venni a hozzávaló obival együtt.
A Sonyhoz ragaszkodsz amúgy!? Csak azért kérdem, mert ennél olcsóbban is ki lehet jönni, mondjuk egy Olympus E-Pl5 duplakites kombóval, ami szintén egy ajánlott típus, de ez inkább a milyen cserélhető obis topicba való, ott többen tudnak tanácsot adni -
ccs2929
senior tag
válasz
Levente75 #19136 üzenetére
Szia!
Igen létezik, de ezt a verziót szerintem rögtön ki is zárod, miután megnézed az adaptert
Ennyiért kapsz egy e-mountos 55-210-es obit is.
Ha ez a gép/elég korrektnek mondanám ezt a gépet, de majd rámcáfolnak/, és teleobi, de nem akarsz ennyit költeni, akkor egy m42-es adaptert javaslok, és egy régi m42-es tele obit, viszont ezzel nem lesz automata fókuszod, tehát ez a verzió kissé macerásabb, de fényévekkel olcsóbb megoldás, és a gép,amit kinéztél rendelkezik többféle fókuszsegéd módszerrel, pl. élőképbe nagyítás, focus peaking/ebben a Sony a legjobb állítólag/.... Tehát Sony Nex adapter+ a kívánt obi, meg lehet még egy Carl Zeiss teleobival is mondjuk 30-35e ft-ból.
Jah, és keretet nem írtál mennyit szánsz cakk pakk a gépre+a telére, ez még sokat segíthet a "tanácsadóknak"
szerk. bocs, tévedtem, egy 180-as Zeiss-t inkább 50e körül mérik, ahogy hirtelen rákerestem.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged