- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
csabili74 #25726 üzenetére
Nekem az ismeroseim a Nikon AF-S 35mm 1.8G-t dicserik. (Van aki valtott FF-re, ott persze mas gyujtotav kell. Van, aki meg le sem csavarja a geperol, azt mondja, a tele nem erdekli.) A 18-200-on nem lesz meg f/3.5 sem a rekesz, igy nem tudsz szep, mosott hatteres kepeket csinalni. (Pedig az jo, ha ki tudod emelni a temat a hatterbol.) Rekeszelni mindig konnyebb, mintha nincs mibol.
De ez csak a maganvelemenyem...
Jut eszembe... A Nikon topicban is kaphatsz erdekes informaciokat! -
Throme
veterán
válasz
csabili74 #25726 üzenetére
anyagiakat nem írtál, így egy 18-35 f2.8 lencse elég is lesz
Amúgy - ahogy írod VC-s érkezik - a tami 18-200 VC és egy vaku.
Szerintem - bár én nem vagyok portré guru - egy rendes fényerős fix mellett is oda kell figyelni a megfelelő megvilágításra portréhoz. Szóval lakásban családi eseménynél a sima fix-el fotózva inkább turistafotó kategória, nem pedig műtermi portré, vagy modell fotózás. Erre meg a 18-200VC és a vaku (nem pofánvillantós pozícióban) simán jó. Leszámítva a kisbabákat. Őket vakuzni nem ildomos...szvsz
-
aleister
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest