-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
Santiagain #16521 üzenetére
De 85-ben nincs makró, ehhez legközelebb a 90-es tamron van, de az meg nincs messze a 150-től.
Szerintem tárgyfotóra van ráció egy rövidebb makróban. -
penomope
csendes tag
válasz
Santiagain #16446 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Akkor inkább beruházok mellé, nem cserélem.
-
válasz
Santiagain #16047 üzenetére
hogy lehet egy 105-öst otthon hagyni?
-
Mészike
aktív tag
válasz
Santiagain #15863 üzenetére
IS-el használtam eddig az 55-250-et. Sokat számíthat az is hiánya? -
.DLL
veterán
válasz
Santiagain #15721 üzenetére
Ja hogy a hozzászólásod már arra vonatkozott, hogy meglett a megoldás, akkor bocsánat, nem esett le.
-
.DLL
veterán
válasz
Santiagain #15719 üzenetére
Bár a nagylátóknak elég tág a mélységélessége, de sokkal érzékenyebbek a back-focus finombeállításra. Nálam ugyan ez volt a Tokinával, a végtelen sosem volt olyan éles, mint vártam volna; kivettem egy vékony hézagológyűrűt bajonett alól és rendbe jött.
-
Santiagain
őstag
válasz
Santiagain #15697 üzenetére
Lejárt az időm.
Ha sportra is szeretnéd használni, akkor nem zárnám ki a Sigmát 140-ért nagyon jó vétel (ha szép állapotban van), és jól tud jönni a 2.8, mert a bemozdulásmentes képekhez kell az 1/800-1/1000. -
psycroptic
őstag
válasz
Santiagain #14816 üzenetére
Igen D5100-re. Hmm jogos a kérdés, mert nem tudom, hogy makrón kívül használnám-e esetlegesen portréra.
-
imyourfriend
őstag
válasz
Santiagain #14522 üzenetére
Enyém is vagy 20ezerbe került volna szerintem, de így picit drágábban vettem és már visszajött az ára+ ~4 hónap garim van még.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Santiagain #14505 üzenetére
Nekem elvileg masfel honap a Tamron javitasa... Majus 6-tól június 24-ig (ekkor kapom meg ha az égiek is úgy akarják).
-
válasz
Santiagain #14449 üzenetére
Amire gondolok még, hogy akár az is lehet, hogy csak bizonyos gyútáv/fókusztávolságon decenteres. Sajnos sok a lehetőség.
Használt vételnél sem tud az ember minden egyes állapotot megnézni.
De hátha megcsinálják, ha baja van. -
válasz
Santiagain #14441 üzenetére
Mi van, ha a kör középpontja épp a kép bal oldalára esik? Akkor ott alig van elmozdulás...
-
BiriBum
őstag
válasz
Santiagain #14441 üzenetére
Én azért felkeresnék egy szimpatikus téglafalat egy jó állvány társaságában.
-
válasz
Santiagain #14429 üzenetére
Valami fix helyre letéve a gépet, fix témával kellene megnézned.
A decenterszerű elétlenség adódhat a körpálya irányú berázásra is, ahogy lenyomod az expógombot. -
imyourfriend
őstag
válasz
Santiagain #14426 üzenetére
Miféle hetvenkéccáz ez? Sigma lesz gondolom ha kamera kft-t említed. A kép jobb oldalán érdekes jelenség tűnik fel. Nem tudom ezt hívod e decenternek de ott nem stimmel valami, vágd le.
Sajnos bekérik hozzá az obit is, legalábbis nálam ezt akarják, de közben kezd viselkedni a hetvenkéccázam így megspórolok egy pesti utat azt hiszem.
-
JackFeryll
őstag
válasz
Durva, ez tényleg az lesz.
-
válasz
Az, így eléggé feltűnő jelenség
-
akela91
addikt
válasz
Santiagain #14423 üzenetére
Okés, félreértettem a másik topicban írt hsz-ed. Azt hittem, van 2 DX-re (NON os, OS), és egy FX-re (OS). De már tiszta.
Igen, 105-öst venném instant, ha lenne benne fókuszmotor. Tami 90-est meg nem árulnak abszolút. Nikon 105 micro nem opció az ára miatt.
-
akela91
addikt
válasz
Santiagain #14421 üzenetére
Köszönöm. photozone -on ha jól látom, csak a Non OS verzió van, illetve az FX-es.
-
gab.m
senior tag
válasz
Santiagain #14393 üzenetére
A Nikon előtt nekem is HSM II-es sigmám volt. Tisztában vagyok vele, hogy mire képes. Amikor megvolt, róla is ódákat zengtem, fantasztikus egy objektív. Aztán jött a Nikkor, és minden téren überelte. Sportfotózásra használná a tisztelt kérdező, oda fog kelleni a Nikon fókusza. A Sigmáé se rossz, de 3d continuos tracking-et nem tud megbízhatóan, a Nikon meg röhögve.
-
imyourfriend
őstag
válasz
Santiagain #14355 üzenetére
Fényerős telék is.
Érdekes hogy a 70-200am sokkal gyengébb F8-on, örülök is neki meg nem is.
-
törölt tag
válasz
Santiagain #14355 üzenetére
jah
ott asszem 4 körül -
lmaresz
aktív tag
válasz
Santiagain #14315 üzenetére
Szerinted 35 v 50mm ? Melyik praktikusabb, jobban használhatóbb?
-
lmaresz
aktív tag
válasz
Santiagain #14310 üzenetére
igen-igen
ezért gondoltam én is 18-105-re, csak mivel azt mondták hogy a minőség nem jobb ezért gondoltam hogy nem cserélem le, inkább abból a pénzből egy 55-200mm veszek
Előző hozzászólásban 40-300 helyett 70-300
-
lmaresz
aktív tag
válasz
Santiagain #14308 üzenetére
Eddig többször használtam az 55mm-t, de amikor épületeket fotóztam a héten akkor megtetszett a nagylátószög
-
aleister
veterán
válasz
Santiagain #14159 üzenetére
Nem ez aggaszt, hanem az esetleges problémák az üveggel. Simán lehet az eladó is vétlen (lásd a szívásokat a különböző objektívekkel). Ilyenkor a posta a szervizbe vagy vissza az eladónak súlyos ezresekbe fájnak; ellophatják a postán, és rohangálhatsz a cuccod után; stb.
Egy vázat gond nélkül megrendelnék, de egy obi szvsz más tészta. -
aleister
veterán
válasz
Santiagain #14157 üzenetére
Az jó ár, de sokan ódzkodnak a külföldi vásárlástól ebben a kategóriában. Valamint felteszem a 150-500 is olcsóbb lesz ilyen beszerzésből.
-
atok666
őstag
válasz
Santiagain #14067 üzenetére
Ez a VC nelkuli... Neha mar ugy tunik nekem, mintha a vc verzio szinte hasznalhatatlanul rossz lenne..
Atok
-
Zozzer888
addikt
válasz
Santiagain #14070 üzenetére
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy a Canon-os VC-s verzió kompatibilitási problémákkal küzd, így ha úgy vesszük,akkor Canonra nem nagyon van választásod.
(Sokan panaszkodnak erre edigital lapján is)
-
Zozzer888
addikt
válasz
Santiagain #14067 üzenetére
Én eddig mindenhol azt olvastam hogy a 17-50 VC-s verzájának gyengébb a rajza egy picivel.
-
atok666
őstag
válasz
Santiagain #14061 üzenetére
Csak reagaltam az eg es fold a ketto kijelentesre. Ez pl VC vagy nem
Atok
-
Játékos
addikt
válasz
Santiagain #13934 üzenetére
Érthetp! Egyébként a fentebb linkelt oldalon vannak igen-igen szép fotók, amik vele készültek!
Elgondolkodtató a kérdés... -
TayRol
nagyúr
válasz
Santiagain #13905 üzenetére
én f4-en használom (a 70-200-at is), tökéletes.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Hümm. Na mostmár mégjobban várom azt az Egri talit, hogy Freddy 17-50 üvegét kipróbálhassam...
Akkor a tami 2.8-on milyen képet készít? Nézegettem a Tami képeit 2.8 on de nem tűnt ennyire rossznak, hogy annyira rekeszelni kellene pláne nem 5.6 ra
-
Játékos
addikt
válasz
azért az nem ugyanaz... Lehet, hogy mégse cserélem le a Tamira. 50 és 105mm között lenne némi hiányérzetem, illetve nem keveset kellene ráfizetnem. Nem vagyok benne biztos, hogy nem bánnám meg...
-
Fandango
veterán
válasz
Santiagain #13610 üzenetére
DHL hozta igy a vam elkerulhetetlen volt, egyebkent 10.3k HUF ment ra mint vamkoltseg, mert nem a valos ar utan szamoltak, hanem azutan amit rairtak feladaskor a szamalara (ami joval kevesbb volt mint a vetelar
)
-
aleister
veterán
válasz
Santiagain #13610 üzenetére
Írta, hogy "+vám", tehát igen, fennakadt.
-
Fandango
veterán
válasz
Santiagain #13602 üzenetére
Meg mernek eskudni, hogy 499 dollar volt a Sigma oldalan amikor meg nem volt forgalomban, mint varhato ar.
Lehet rosszul emlekszem, na majd meglatjuk (csak ugy megjegyzeskent en 436 euros aron vettem+vam) -
Fandango
veterán
válasz
Santiagain #13600 üzenetére
Mar csak az a kerdes, hogy nalunk mikor kerul forgalomba az uj Sigma 17-70, mennyibe fog kerulni, ha ez megvan, akkor valoban lehet hatassal az elozo verzio arara.
-
spanyoll
addikt
válasz
Santiagain #13548 üzenetére
Nekem hiányozna, de nem csak utazáshoz. 70-300 lesz az ideális nekem, csak hát...ja...
A fene a kényelmességem, hogy lusta vagyok csak fixeken élni -
spanyoll
addikt
válasz
Santiagain #13546 üzenetére
Utazó obiért annyira nem vagyok oda (per pill, a napokban még a 18-200 volt tervben
).
Eléggé határozott vagyok ... Az egyetlen amiért nem tetszik a nagylátó + 35 + tele kombó az a 35ös. Imádom és rászoktatott az élességmániára, de azon kívül jobban járnék ha lecserélném egy 16-85re, aztán akkor meglenne mindenemVagy mellé, és akkor maradt fényerős üveg is. Csak fixeken élni meg ... az lenne a tuti, de közel sem kényelmes.
-
spanyoll
addikt
válasz
Santiagain #13396 üzenetére
Én arról beszéltem amikor a felére menne mondjuk, mert megtehetik, mondjuk 250K, plusz nem minden FF obi kerül horror pénzekbe és nem a 20K-s kompaktokról beszéltem, nem is a régi gépekről. De mindegy mondom, egyikünk sem tudja, hogy mi lesz
-
TayRol
nagyúr
válasz
Santiagain #13396 üzenetére
egyetértek maximálisan.
-
Zozzant
addikt
válasz
Santiagain #13347 üzenetére
Nekem van ilyen tamronom, k10d-n és mz5n-en használom, apsc-n is el lehet lenni a 28-al de ott leginkább 50 és 75 a kedvelt. Ez pl. apsc 28mm
-
.DLL
veterán
válasz
Santiagain #13343 üzenetére
Mert nagyon drága lenne, nem lenne rá értelmes mennyiségű kereslet.. A 17-55/2,8-ak is nagyon drágák, meg a 24-70/2,8-ak is. Ha ezt a kettőt ötvözik, akkor huhh... ezeket még csak megveszik, de egy jóval drágábbat, ami felfelé nyújt +20mm-t... nem lenne fotós aki megvenné...
Ellenben filmes igen! Az Angenieux gyárt 17-80mm f/2-t illetve 17-102mm f/2.8-at (illetve sok más olyan optikát ami egy autó árába kerül és 5-10-15 kg-ot nyom
Ahhoz már kötelező felvenni a "Nem vagyok turista" pólót.)
-
zolka78
senior tag
válasz
Ez pont bele esik abba az állításba amit írtam
-
aleister
veterán
válasz
Igen, létezik ilyen, de direkt nem említettem, mert ennek az alja már messzebb van az említett 18mm-től.
Jó kis üveg lehet ez is egyébként. De lehet, hogy inkább FX-re használható ez az átfogás. Optikailag kb a 17-50-nel van egy szinten.
Szerintem vedd meg, mert eddig senkiről nem tudok itt a fórumon, akinek lett volna ilyen. Legalább hallhatunk valakitől első kézből tapasztalatokat. 120 kuvics az új. 5 év garival jó vétel lehet.
-
zolka78
senior tag
válasz
Szerintem ennek inkább technológiai okai vannak. Nem igazán érik el az állandó fényerejű zoom obik a 3x zoomot. Azok között is vannak iszonyú drágák, bár ez is nézőpont kérdése.
-
TayRol
nagyúr
válasz
nemtudom, kérdezd meg a gyártókat.
-
Zozzer888
addikt
válasz
17-70es Sigmának nincs fix fényerős verziója?2,8-4 tuti van
-
TayRol
nagyúr
válasz
Santiagain #13341 üzenetére
az ára miatt mindenképpen 17(8)-50.
a 24-70/2.8 az 300e pénz.
-
aleister
veterán
válasz
Santiagain #13336 üzenetére
Nem 18-ról indul, hanem 24-ről, de az a pár milli mit számit?
-
aleister
veterán
válasz
Santiagain #13334 üzenetére
Tami?
-
.DLL
veterán
válasz
Santiagain #13303 üzenetére
Nincs, eladtam már, csináltam is róla egy kis videót a hirdetéshez, fotók helyett.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Santiagain #13285 üzenetére
és nekem pont ilyen 10-20/3.5-öm volt. imádtam, csak szűrőt nem vettem rá - anyagiak miatt. szerintem a 11-16 nem jobb annyival amennyivel drágább, és kisebb az átfogás is (de ettől még lehet A legjobb uwa).
-
.DLL
veterán
válasz
Santiagain #13301 üzenetére
Ötszázötven Dé.
-
aleister
veterán
válasz
Santiagain #13293 üzenetére
Ha nagyon nem is, de be.
-
aleister
veterán
válasz
Nem tudom te hol nézed, de ha már DxOMark, akkor magasan jobb a Tokina a 8-16-tal szemben (amit mondjuk kétlek, de ezt írják), valamint jobb, mint a 10-20/f3.5.
(#13286) BiriBum
Erre tudnál linket adni? Eddig nem ismertem ezt az oldalt, és első körben nem találtam compare funkciót. Külön nézve a Tokinát és az Sigma 10-20-at a Tokina jobbnak tűnik, tekintve, hogy minden vizsgált gyutávon jóval excellent fölött van a felbontása, míg a Sigma el sem éri azt.Hozzátenném elég fura ez az oldal. Hiányzik számomra a számszerű érték a felbontásnál, azt meg különösen furcsának tartom, hogy a Sigma 1-2 esetben élesebb a sarkokon, mint középen.
-
BiriBum
őstag
válasz
Sőt, az Ephotozine is jobbnak hozza ki a Sigmát.
-
BiriBum
őstag
válasz
Santiagain #13283 üzenetére
Főleg azt figyelembe véve, hogy az UWA tényleg csak egyes speciális esetekben kerül fel a gépre.
-
válasz
Santiagain #13079 üzenetére
Esküvőn a tánc fotózása?
Keveset láttál. -
spanyoll
addikt
válasz
Santiagain #13076 üzenetére
Koncertfotó?
-
.DLL
veterán
válasz
Santiagain #13076 üzenetére
"az UWA nem egy gyorstüzelő"
Azt hiszem ez inkább a gépen, és a felhasználón múlik.
Csak hogy egy példát mondjak, riport fotó, gyors történések megörökítése, stb.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Santiagain #13052 üzenetére
Furán fogalmaztam, nem a közepével van bajom, hanem a kép széle felé,mondjuk úgy már a harmadoló vonalak részén.Figy, próbáltam, nem jött be.Az is lehet hogy a minőségi szórás áldozata az a példány amivel fényképeltem, az is lehet hogy én várok el túl sokat ennyiért.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Santiagain #13041 üzenetére
Használtan 90 körül mennek
-
total90
veterán
válasz
Santiagain #13031 üzenetére
Értem. Végül is nekem tájképek fotózáshoz kellene, ott meg akkor annyira nem is lenne zavaró talán... így sem az, amit linkeltél képet.
(#13032) forceberg
Hm... jó az a 8mm
Nézelődök még egy kicsit, majd visszatérek ha van valami
(#13033) BiriBum
Ezen én is gondolkodtam, meg sokszor állványról menne a dolog, tehát lehet nem kell nagyobb fényerős.
Sokszor éreztem már, hogy ha még egy kicsi látszódna... ezért 2-3 képből rakom összes sokszor a képeim, így úgy érzem elkél egy ilyen obi -
BiriBum
őstag
válasz
Santiagain #12987 üzenetére
Teljesen sötét szobában még egy 1.2 fényerejű csodával sem, azonban bármelyik jó szenzorral megáldott modern DSLR-nél az ISO-t fel tudod nyomni akár 3200-6400-ra is, anélkül, hogy a zajos lenne a kép vagy éppen zaj(szét)mosott.
A kompaktok többsége a picsányi szenzor miatt ISO 400-nál már elvérzik.
Ergo bármelyik kitobival bátran lehet nyomulni vaku nélkül, fényszegény környezetben - a kulcs a jó szenzor és az azzal jól összehangolt elektronika. -
spanyoll
addikt
válasz
Santiagain #12826 üzenetére
Okés, akkor kérlek küldj nekem hitelre d4 meg d800 vázakat, és ha nem fizetném ki, akkor ott nyugodtan kereshetsz
@(#12827) Konflikt: Nincs sehogy sem AF azzal az obival. Mint megtudtam, a Samyang csak fix és csak AF nélküli obikat gyárt.
@(#12828) bigsee: Egy d300ason volt. Az exifben látszik, hogy milyen beállításokkal készültek egyes képek
Összességében viszont azt tudom mondani, hogy a 8mm-es nagyon okos kis üveg, ha most lenne pénzem erre meg egy 10.5ös nikkor fisheye-ra akkor nagy valószínűséggel inkább ezt venném, mivel egy halszemnél belövöd az élességet végtelenre nagyrészt, és f8-nál már az is éles ami nem
Építésileg jó üveg, kényelmes is, meg pofás, ha valakinek ez számítana. A fókuszgyűrű kellemesen állítható, tehát összességében megéri az árát.A 85-ös az tényleg csak ott vérzett el nálam, hogy nincs AF, nálam egy portréobinál ez halál. Hiába van valakinek nagy keresőjű gépe (most nem rád célzok gab.m
) , attól még manuál az egész, és ha valaki nem szívleli az ilyet, annak akkor macera lehet. Bár amennyiért mennek használtan ezek az üvegek ... úgy már más a kérdés, annyiért megéri
De vicces egy cég ez a Samyang. Voltak ott tolózoomok, meg 2db tükrös obi. 40-ért mérik a 400 meg a 600mm-esüket, magyarázta a jóember, hogy á csak kicsivel lágyabb mint egy rendes obi, de állvány meg kellő fényviszonyok híján nem próbáltam ki, holott kíváncsi lettem volna rá. Annyiért játszani is megéri.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Santiagain #12570 üzenetére
ez inkább a DSLReseknek rossz hír xd
-
MC Pite
veterán
válasz
Santiagain #12521 üzenetére
Túrom az internetet ezerrel, de valószínű nem jól (1-2 találat van, már letörölt képekkel):
Nikon 50/1,8 vs 18-105VR tesztképeket, tapasztalatokat lestem volna (pl mit nyer esetleg záridőben vagy érzékenységben az ember, stb). Igaz, ez talán számítható is lenne, most 5-ös a minimum rekeszem 50en, de nem vágom hogy mondjuk 1,8on már 800helyett 400as isot választana a váz kb?18-55 vs 18-105ös témázásra is találtam párat, ott is kígyót-békát kajabálnak az emberek, az a pár akinek meg volt is mindkettő, azt mondja nem rosszabb a 105ös, sőt. Úgyhogy ezért is inkább konkrét összehasonlítást keresnék, az elméletet mindenki tudja, de hogy mennyi az annyi.. ahhoz jó lenne némi támpont
-
szeva000
addikt
válasz
Santiagain #12504 üzenetére
ááá,bocs...nem is ezen húttam fel magam...de tegnap már kicsináltak agyilag és minden rossz helyen volt
-
szeva000
addikt
válasz
Santiagain #12496 üzenetére
akkor minek idegelsz ilyenekkel,hogy keressem elő a román munkáim alatt?????Ha a 10% több,mint bármi......fél órába került....ami most qrva sokba van nekem.
Ha 10% - bárit megér,nem értem minek kínlódsz külföldön....
az üzlet nem arról szól,hogy betojtam és ennyi....... -
szeva000
addikt
válasz
Santiagain #12494 üzenetére
Kérdezd meg,mittom én.nekem is ennyit írtak,de engem nem ez érdekelt igazán,hanem az,hogy majdnem 200k-t spóróltam,mert nem itthon vettem meg.
Ha neked a gari a lényeg és nem az ár,vedd itthon...ennyi. -
szeva000
addikt
válasz
Santiagain #12488 üzenetére
augusztus végi levél.ez nem magyarországi kiterjesztés,hanem világgari és ide is vonatkozni fog....
-
szeva000
addikt
válasz
Santiagain #12484 üzenetére
Én már utánanéztem az 50-500 vételénél.A sigmától itt a válasz:
(mondjuk engem az sem érdekelt volna,ha nincs gari,mert ezen is 200k-t fogtam)there is a 3 Year warranty provided - 1 year international + 2 Year local.
in next few months sigma will introduce a new warranty regulations - so warranty will be valid for whole Europe. -
válasz
Santiagain #12420 üzenetére
Ha már szóba jött a szenzorméret, egy érdekes kérdést tennék fel.
Napokban fotóztam a Holdat a 70-200-assal 200mm-en és az égitest kisebb mint az 55-250mm EF-S 250mm állásában.
Bennem úgy van hogy mivel APS-C váz az 550D, az FF vázra tervezet objektív gyutávja szorzandó 1.6-al, azaz 200mm EF objektív úgy nagyítana mint egy 320mm EF-S. Rosszul gondolom? Vagy ha jól, akkor miért nem nagyobb a kép?
-
SilverToM
tag
válasz
Santiagain #12420 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
szeva000
addikt
válasz
Santiagain #12327 üzenetére
én nem nézegettem,nekem volt tami 70-300
...milyen lassú af???én szálló galambokat lőttem a 70-300-al
...és nagyon jó obi...csakhááát váltottam komolyabbra.
A 90-es tami af-je tényleg lassú,de azt én csak makróra használom. -
Zozzer888
addikt
válasz
Santiagain #12254 üzenetére
Ott már mindennek mindegy de majd meglátjuk
csak szólj rám
(ha nagyon gyenge lesz az eredmény,még ott a vaku
)
-
A Zéé
addikt
válasz
Santiagain #12256 üzenetére
Ezt az összehasonlítást kicsit illik fenntartással kezelni, mert pl. náluk élesebb a 18-105 35@f5.6-on. mint a 35/1.8 @f5.6-on.
-
szeva000
addikt
válasz
Santiagain #12254 üzenetére
mi lenne.egy makrót nem lehet 1/30-on csinálni.Már nagyon átestek a ló másik oldalára.Itt a fotóalany be fog mozdulni minden esetben...főleg ősszel...ha még szél is van....
Jó a képstabi,de nem minden.Egy jó állvány többet érhet néha. -
szeva000
addikt
válasz
Santiagain #12242 üzenetére
Hááát nem tudom milyen az 55-200(gondolom nem egy csúcs),de biztosra veszem,hogy képminőségben veri a 18-105 bőven.Az egy igen jól sikerült obi annyi pénzért.
-
kaligula
tag
válasz
Santiagain #12235 üzenetére
Tudom, hogy laikus a kérdés, de a telével is ugyanez lesz az eredmény? A képed igen éles, ez így biztató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged