Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
BlackMagic Design Studio camerához keresek m4/3-os nagylátó optikát, ami viszonylag olcsó, de lehetőleg karcol - és nem torzít túlságosan.

-
Direkt vettem egy sor nd2, nd4, nd8-at. Mondom a kék óra elején még jó lesz a három együtt a tenger elmosására egy hosszabb expóval.
Hát elsírtam magam - hagytam is a nyavajába a projektet

Ja az átmenetesek még rosszabbak, abból is volt egy készlet... Soha többet utángyártott vackokat, amik az optikai képalkotást befolyásolják. Csak a bosszúság van velük...

-
válasz
Real_Necro
üzenetére
-
válasz
Santiagain
üzenetére
Az, így eléggé feltűnő jelenség

-
"De tény azok között vagyok akik ingyen sem fogadnának el egy tampon lencsét."
ÓMÁJFÁKINGÁD!

Nálam most sikerült kiverned a biztosítékot véglegesen.

-
Kézből egy 50-500?! Ekvivalens 750 mm a vége - és ha vesszük a reciprok szabályt 1/1000-ed kell ahhoz, hogy biztosan ki tudd tartani. Szürkületben? f6.3 mellett? Na ne röhögtessük már egymást.
-
Noh, akkor mostantól szájkarate OFF please. Köszi.
-
válasz
imyourfriend
üzenetére
Ha te magadtól nem tudsz tetőt ácsolni, és megkérsz rá egy szakembert, akkor azért nem illik fizetni? De.
Ha esetleg egy helyen vetted volna őket, újonnan - akkor ha jó fejek a boltban, össze lövik neked. Minden más esetben a te feladatod. Aztán hogy megoldod magadnak, vagy kifizeted a munka ellenértékét - az már rajtad múlik. -
Nikon fronton melyik UWA-t ajánljátok olyan 200k HUF-ig? Az sem baj ha fix, de lehetőleg ne torzítson nagyon. DX vázra kell (D7000).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest