Hirdetés
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
válasz
maxika2004
üzenetére
szerintem nem ad nagyobb látószöget, 18 vs 28, max nagyobb átfogást, és én ugyan csak most ismerkedek ezekkel a dolgokkal de nem hiszem hogy jobb lenne.
Azt meg pláne nem értem hogy mért akarsz venni az 55-250 mellé egy gyengébb 28-300-ast.
Elérhető árú korrekt utazóobinak sigma 17-70-et szoktak ajánlani. azt hiszem exspressen láttam most használtan 60-ért garisat.
A 28mm APS-Cn ~50ekv induló lesz, ami utazónak nem az igazi.Kiváncsi lennék a canon 15-85 (?) IS USM vs sigma 17-70 minőségével kapcsolatban. Én kezdésnek a sigmát vettem, de bánom hogy stabi nélküli obit lett. Ha nem rosszabb ennél a canon, akkor lehet ha lesz rá keret, lecserélném. Már az IS USM miatt is, + a 15-85 egy elég kényelmes átfogás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali mobilos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest