Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
válasz
rumos14
üzenetére
nincs semmi obim, nem vettem még meg a gépet sem, de a váz el van döntve. Mivel a lehető legolcsóbból szeretném kihozni ezért canon 1000d lesz. Nikonból a legolcsóbb váz a d3000 (drágább), amiben nincs élőkép, és ez egy kicsit fájó pont. Családi eseményeken (esküvő, ballagás, diplomaosztó) elég sűrűn előfordul hogy fej fölül kell fotózni, ezért szeretnék élőképet. Meg makrózáshoz is jól jöhet. E kettőn kívül mást meg azért nem akarok, mert ha asztrofotókra adom a fejem, akkor ha jól sejtem jobb az obiba épített képstab. Meg úgy néztem a canon használpiac pörög legjobban. A vázat megnéztem élőben, együtt tudok élni kicsit silány fogással.
Videó nem kell, nincs is benne. Arra szerintem videókamera való, az meg van.Meg úgy összességében vhogy a canonnal szimpatizálok. Biztos, hogy jobb érzéssel fogom a kezembe, mint bármilyen más márkájút, az meg fontos hogy szeressük a gépünket.
Akkor marad a sigma 17-70 és remélem nem bánom meg hogy nem stabisat veszek. Azért még vmi tesztképet keresek erről a 2 sigmáról, bár gyanítom hogy én amatőr nem fog észrevenni semmi különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest