Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
a 17-50 rövid, cserébe fix f2.8 a féynerő és optikailag is jó. már ha hibátlan példányt fogsz ki.
Sigma 17-70-em volt, sztem jó obi, az árát megéri, feltételezve megint, hogy pontos a fókusza. nagyon tetszett benne h tele állásban 2cm-re a frontlencsétől már élesre tud állítani.
ezeknek a 18-sokszáz obiknak én nem látom értelmét. értem én, nem kell obit cserélni, és mondjuk videónál ez jól is jön, de nem tudnak kiszolgálni tizensok mpixelt. és annyira nem is olcsók.
28-cal kezdő olcsó oit nem vennék, ezek jellemzően még a filmes korszakból maradtak ránk, és optikailg mai viszonylatban már gyengék. az átfogásuk sem ideális.számolj úgy, hogy 1/100s-nál rövidebb záridőt a tele végén már nem nagyon tudsz kitartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iOS alkalmazások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- WD NASware 3.0 10TB HDD (WD101KFBX)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest