Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jancsi90
tag
Köszönöm a válaszokat, imádom a ph fórumát, hamar választ kap az ember.
Nos nekem mindenképp afs obi kell mert jelenleg D60-om van és úgy néz ki, hogy D3,1k-ra váltok csupán az isóért és a vidiért.
Ami elérhető árban van még az a 35mm f1.8as nikon obi. Az 5Omm 1.4es nikon obit nem dicsérik és megnéztem használtan is és egy csomó volt amit nagyon újszerű állapotban árultak tehát első alkalomtól nem válik be. A másik választás a Sigma lenne, az hihetetlen élességet produkál csak kicsit drága. Nem szeretem a Nikonnak ezt a fókuszmotoros taktikáját. Még azon is gondolkodtam, hogy eladom az összes Nikon cuccomat és veszek használtan egy 45OD canont és 5Omm 1.8as fixet meg egy vakut és akkor: 'A gép forog, s az alkotó pihen', csak akkor megint kéne egy tele... stb... s rettegjek az error99től. Szóval nem hinném, hogy rá tudjam magam venni a D9Ore a videó végett, HD mániakus vagyok s ez visszahúz. Na meg d3,1k mellé sem egy 5Omm 1.8ast mert a szemem aztán káprázni kezd, annyit kell lessem az élességet. Viszont vidinél jól jön. Szóval hiába kérdezek, magamnak válaszoltam
. Bár lehet úgy lesz, hogy veszek d3,1kát és egy 5Omm 1.8as fixet s majd 3 év múlva a vázat lecserélem.
Elnézést az esetleges érthetetlenségért.
Amúgy kicsit meglepett, hogy a 35mm 1.8as annyira torzít.
Na bye
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Bár lehet úgy lesz, hogy veszek d3,1kát és egy 5Omm 1.8as fixet s majd 3 év múlva a vázat lecserélem.