Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jancsi90

tag

Köszönöm a válaszokat, imádom a ph fórumát, hamar választ kap az ember.
    Nos nekem mindenképp afs obi kell mert jelenleg D60-om van és úgy néz ki, hogy D3,1k-ra váltok csupán az isóért és a vidiért.
    Ami elérhető árban van még az a 35mm f1.8as nikon obi. Az 5Omm 1.4es nikon obit nem dicsérik és megnéztem használtan is és egy csomó volt amit nagyon újszerű állapotban árultak tehát első alkalomtól nem válik be. A másik választás a Sigma lenne, az hihetetlen élességet produkál csak kicsit drága. Nem szeretem a Nikonnak ezt a fókuszmotoros taktikáját. Még azon is gondolkodtam, hogy eladom az összes Nikon cuccomat és veszek használtan egy 45OD canont és 5Omm 1.8as fixet meg egy vakut és akkor: 'A gép forog, s az alkotó pihen', csak akkor megint kéne egy tele... stb... s rettegjek az error99től. Szóval nem hinném, hogy rá tudjam magam venni a D9Ore a videó végett, HD mániakus vagyok s ez visszahúz. Na meg d3,1k mellé sem egy 5Omm 1.8ast mert a szemem aztán káprázni kezd, annyit kell lessem az élességet. Viszont vidinél jól jön. Szóval hiába kérdezek, magamnak válaszoltam :C . Bár lehet úgy lesz, hogy veszek d3,1kát és egy 5Omm 1.8as fixet s majd 3 év múlva a vázat lecserélem.
    Elnézést az esetleges érthetetlenségért.
    Amúgy kicsit meglepett, hogy a 35mm 1.8as annyira torzít.
    Na bye :R

Új hozzászólás Aktív témák