Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Sony Xperia 10 V - újraélesztés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_RL
aktív tag
Semmi gond, örülök hogy leírtad! Ennyivel is okosabb vagyok. Én alapból a természetfotózást kultiválom, de most nyárra meghívtak egy esküvőre. Tehát így kellene összehozni, hogy utána kint is tudjam használni. A nagylátóra jó nekem a kitobi, bár a régebbi típusú, de eddig nemvolt vele gondom, megszoktam

24-70-nél a zaj engem annyira nem zavar, a násznép meg szokja meg
De azért kipróbálom vétel előtt. Mindenféleképpen újat akarok venni, mert kell a számla
, használtnál meg nem fogadják el :\
Tehát én hajlok a Sigma 24-70 felé, de a Canon 28-135 sincs még kizárva. Gondolkozom rajta. Ha valakinek van még hasonló tapasztalata kérem ossza meg velem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De azért kipróbálom vétel előtt. Mindenféleképpen újat akarok venni, mert kell a számla
, használtnál meg nem fogadják el :\