Hirdetés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Én együtt tudtam vele élni.
Ha az ember hobbiszinten fotózgat és nem dől a kardjába, mert netán nem sikerül egy kép, akkor az átlagosnál nagyobb fényerő és kisebb mélységi élesség ad annyi pluszt, ami miatt szerethető egy ilyen obi.Tendenciózus alexpó: pont ilyet nem tapasztaltam. Sokkal inkább azt (amit sokan mások is észrevettek nagy fényerejű objektíveknél), hogy beltérben pontos, kültérben, erős fényben hajlamos túlexponálni. De az első kattintás után rápillant az ember a hisztogramra és korrigál (meg ha már huzamosabb ideje használja, automatizmus lesz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- TCL LCD és LED TV-k
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- World of Tanks - OFF topic
- Proxmox VE
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha az ember hobbiszinten fotózgat és nem dől a kardjába, mert netán nem sikerül egy kép, akkor az átlagosnál nagyobb fényerő és kisebb mélységi élesség ad annyi pluszt, ami miatt szerethető egy ilyen obi.