- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz
Szten Márs
üzenetére
igazából szebb rajzolatot szeretnék, nagyobb fényerőt, szebb bokeh-t(vagy egyáltalán bo-keht) jobb minőséget. bár itt inkább akulcsszó a minőség. úgy érzem én. ahogy nézem a képeimet inkább ilyen táj fotok, vagy nem is táj, nemtudom hogy hívák ezeket a kompozíciókat.
konkrétan miben korlátoz? konkrét példát azt tudom, amikor villámot fényképeztem, és iso800on full zajon expo korrekcióval olyan képek lettek, hogy elhánytam magam majdnem. pedig amúgy gyönyörű volt. (kicsiben szép is).
igazábból nemtudom mire lenne szükségem, az biztos, hogy jobb minőségre. bár a kitobi elég jó
konkrétan 2 hónapja fotózok DSLR-el. szóval ilyen mélységekbe nem tudok belemenni, hogy mire lenen szükségem a jobb képekhez
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest