- Google Pixel topik
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
válasz
johnjohn
üzenetére
asszem az újabb verzió fejlettebb bevonatokat kapott, más különbség nincs, az LD tag is megvan mindkettőben, a CA se változott. ezért az árért szerintem nagyon jó vétel, a tesztek meg fórumok alapján sokkal rosszabbra számítottam, kb arra voltam felkészülve hogy 200 fölött egyáltalán nem lehet majd használni, de nem ez az igazság. a minősége bőven elég annak, aki ennyit tud/akar megfizetni. és azért amilyen képminőségre dslr fronton azt mondják hogy használhatatlanul rossz, az sok kompaktnál álomnak is túl szép, még a felsőbb kategóriánál is, főleg a tele részen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest