- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
válasz
johnjohn
üzenetére
asszem az újabb verzió fejlettebb bevonatokat kapott, más különbség nincs, az LD tag is megvan mindkettőben, a CA se változott. ezért az árért szerintem nagyon jó vétel, a tesztek meg fórumok alapján sokkal rosszabbra számítottam, kb arra voltam felkészülve hogy 200 fölött egyáltalán nem lehet majd használni, de nem ez az igazság. a minősége bőven elég annak, aki ennyit tud/akar megfizetni. és azért amilyen képminőségre dslr fronton azt mondják hogy használhatatlanul rossz, az sok kompaktnál álomnak is túl szép, még a felsőbb kategóriánál is, főleg a tele részen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest