Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bubanc

aktív tag

válasz Cassidey #3705 üzenetére

Igazából teljesen igazad van azzal kapcsolatban, hogy a fixekkel ki lehet váltani a zoomokat, mert nekem most az a tapasztalatom, hogy az esetek 90 %-ban csak a kényelmesség miatt használtam zoomot (ettől föggetlenül egy 17-55 körüli alap zoom szvsz mindenképpen kell egy felszerelésben)

lehet, hogy igazad van az 50/1,8-al, iszonyat szép képeket rajzol 25eHUF-os áron:) Csak tudnám, hogy miért csinálja ilyan iszonyat bénára a Canon az alacsonyabb kategória manuál fókusz gyűrűjét... (szerintem ezzel akarják direkt elcseszni, mert kül szinte mindenki ezt venné...) lehet, hogy rábeszélem magam, hogy vegyek egy ilyet a szülinapomra januárban (bár az az 1,4 nagyon vonz a fene vinné el :U ) De hát ott van még az agondom, hogy nagyon megcsapott a kerozin gőze és repülő mániás vagyok, uh muszáj vennem egy ilyet:Canon EF 70-300mm f/4-5.6 USM IS... sajnos a spotterek élete nem olyan könnyű, és nem mi határozzuk meg mennyire közel tudunk kerülni a géphez, uh itt a fix zoom igen nagy hátrány:(

Viszont ilyet is szeretnék, a portrék miatt:[link]

ajaj, úgy érzem ennek soha nem lesz vége :DDD

Új hozzászólás Aktív témák