- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Próbálgattam a tami 18-200 VC obit, a 18-140 mellett. Szerintem nincs ott probléma. Egy kategória.
Majd még lehet - ha lesz alkalmam - megnézem 140 mm-en mindkettőt.
Nem biztos, hogy sokan vannak itt a fórumon, akik "vakteszten" megmondanák melyik kép melyik obival készült.
Egyik fórumtárs tamit használ D5k gépen és simán jó képeket lő.
Biztos bele lehet kötni, mert azért egy 75k huf obi nem egy nikkor 24-70 ....Cserélhető obi egy lehetőség. Olyan lehetőség, amivel valaki él, vagy sem, az az ő dolga.
DE mit ajánlanál helyette, ugye nem bridge ultra-hiper zoomot (mint azt a cserélhető obisban olvastam pár napja)?!
Vagy nagy szenzoros kompaktot, ami elég drága, és mellette - igaz fényerős zoom obival - nem tud ekkora átfogást?
Vagy duplakittet, 55mm-es derékba töréssel, ami elég szívás szerintem....
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest