- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádcs
csendes tag
Segítsetek dönteni kérlek, lehet hülyeség alapján döntenék magamtól.
Két obit néztem ki, itteni segítséggel, Oly 45mm, Pana 20mm.Azért választanám a Panát, mert (és lehet itt jön a hülyeség) a 40-150mm obimnak a tartományába beleesik a 45mm (bár a 20mm meg a 14-42-be, de a két kit obi közül azt tapasztalom a 40-150mm jobb minőségű képeket csinál). Tudom nem ugyan az a fényérték meg semmi más nem stimmel, de saját kútfőből így tudnék választani a kettő közül.
Tehát a 14-42 és 40-150 mellé melyik a jobban használható.
Tájat/természetet fotóznék főleg egyébként.
Ezt kevésbé tudnám szűkíteni, mindent fotóznék igazából kis virágtól hegyig vele.
Lehet esetleg a két obit kategorizálni? Pl az egyik közeli objektumokra jó, háttérmosi, a másik meg nagy teret befogni?
Kipróbálni még sajnos nem sikerült őket, mintaképek közül meg mindenfélét látni.Remélem jól körülírtam, mennyire tanácstalan vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 44999 FORINT MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest