- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
Sziasztok! Van nekem egy 70-200 L F4-em és gondoltam rá, hogy ha már nem volt olcsó legalább védjem meg így egy szűrőt gondoltam rá rakni. Gondolom a nagyon olcsó kínai vackokat nem érdemes rátekerni, mert talán még ronthatnak is a kapott kép minőségén, de akkor mit rakjak rá? Mert néztem a Hoya HD UV szűrőjét, de kell ilyen drága szűrő rá vagy azért az már felesleges lenne? (Sokat használom kültéren és ugye a por, szélben homokszemcsék problémásak lehetnek ezért kellene főleg valami ami megvédi). Van esetleg valakinek javaslata, hogy ne feleslegesen vegyek valamit inkább kérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest