Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Yettel topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dare2Live
üzenetére
Igen nem egy kategoria.De szeretnék egy telét az alap mellé.Mivel fogalmam sincs mennyivel rosszabb egy 17-135 egy 17-55-től,de mindenki azt mondja,hogy elég nagy különbség van és nem is lenne elég nagyon a 135 mm,így jobb lenne a két obi.
Utánanéztem ennek a BH-nak(találtam egyet,gondolom csak az lehet)igen kicsit drágább hely,de ha ez megbízható akkor ezen nézem.
Akkor 100k-ból,hogy lenne legjobban kijönni.Mint írtam szerintem legtöbbször a 17-55 tartományban fotóz.Így van?Tehát erre érdemesebb többet költeni.
Ez a Tamron(akkor ez jó obiw)+ egy olcsóbb tele,talán jó megoldás.Ha kit obi helyett + jobb tele helyett venném,gondolom sokkal jobb szettet kapnék,amivel évekig ellennék.
Nem igazán szeretném megvenni kint az objektívet,mert akkor később tudnám megvenni az egészet,de ha ennyivel olcsóbb akkor érdemesebb kint megvenni.privi is ment
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- DUNE médialejátszók topicja
- Bittorrent topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest