- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
üzenetére
kleroonak is egyes van? tenyleg szep a kepe/bokeh, anno kertem tole mintakepeket. ff-en engem is kicsit elkezdett erdekelni a 70-200, hosszu obi segitene szejjelmosni a hatteret...mas kerdes hogy nincs nagy szuksegem ra..en egy ilyen fix 300 f4 sigmat is el tudnek kepzelni...ha az ramegy ff-re..
kleroonak nem huntol? d700-on is van ilyen release/focus prority hulyeseg? d800? en nem tudtam ezt megfejteni d300-on, release-en nem volt tul pontos egyik uveggel sem, focus-on meg mozgo celpontra felejtos volt...nezett hulyen a csalad hogy miert nem fotozok mar, szerencsetlenek kb nem is mozogtak en meg nyomogatom a gombot, ujra, megint...semmi..nem exponal istennek se
(35g is, sigma 105 is)
70-200 sigmaval meg tenyleg nem talalt focust. egyaltalan. azt hittem vmi rossz a vazzal/obival aztan ijedtemben atraktam release-re, nehogy ne vegye meg az illeto a d300-at

105-ot en csak akkor vennek ha makrozni is akarok. amugy minek? inkabb 70-200/85 portrezni, nem? elobbi zoomos, utobbi fenyerosebb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Peugeot, Citroën topik
- Interactive Brokers társalgó
- Star Trek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(35g is, sigma 105 is)