Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunnyadopoc
csendes tag
válasz
imyourfriend
üzenetére
Egyelőre el leszek az 50mm-essel sztem, aztán, ha szűk lesz, vészmegoldásnak beszerzek egy 18-55-ös kitobit. Nem hinném, h. túl sok egész alakos fotót fogok készíteni beltérben... (Most egy Olympus XZ-1-es csúcskompaktot használok, ahol az átfogás eléggé használható, mégis leginkább tele állásban szoktam használni f/2.5-ön, de ~ekv. 70mm alatt ritkán fotózok vele. A képminőségével tulajdonképpen nem is lenne gondom ISO200-ig, de hiányzik a szűk mélységélesség... leginkább ezért szeretnék váltani.)
(#16450) imyourfriend
Azt szeretném még kérdezni ezzel kapcsolatban, h. a DX-re tervezett objektíveknek milyen előnyei vannak ASP-C-n? Úgy értem, kapok e valami pluszt, ha Nikkor AF-S 50mm f/1.8-as helyett a Nikkor AF-S DX 35mm f/1.8-at választom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest