Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Csak mert szeretnék egy olyan obit amivel útnakindulva aránylag sokmindenre tudom használni a gépet cserélgetés nélkül még nem jelenti azt, hogy az adatlapomon látható cuccokat feldobom apróra, hogy vegyek egy kompakt gépet... ha kell arra a célra is van egy gépem egyébként kímélendő a 600D-t.
Az, hogy lecserélem a 18-55 és 55-250-es IS II-es obikat egy olyanra ami mint korábban írtam közel lefedi a kettőt nem jelenti azt, hogy soha nem akarok másik obit rátenni, egyébként objektíves topik így nem is értem ezt a választ

Nem mellesleg a 18-135 stm és a 18-200 IS is olyan obi aminél sok dslr felhasználó sokkal gyengébbet használ (lásd "DC" obik vagy gyenge minőségű tamron obik), akkor mind cserélje le inkább a gépét bridge kategóriára?
Az már másik dolog, hogy pl ha olyan kedvem van akkor felcsavarom az 50 1.8-at aminek a fényerejével és ha az AF is úgy akarja képéllességével nem tudom melyik bridge veszi fel jelenleg a harcot.
Obinál még sajnos nem tudom mi lenne a tuti megoldás viszont a képeket megnézve a 18-135 stm valóban eléggé jó képet ad, minden korábban említettnél jobb és élesebb.
A 17-55 és 70-200 felállás számomra is vonzó alternatíva ám ahhoz nem csak elszántság hanem anyagiak is szükségesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Banggood
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest