Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android Autót minden mobilra!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Értelek én, bocs ha ezzel megsértettelek, de arra akartam ezzel utalni, hogy itt nem sok olyan fotós fordul elő, aki ebből él mint te, tehát jó neki a kisebb, olcsóbb, esetleg valami teljesen más, mint Dare esetében. Én is néztem már táskát, eddig nálam egy Lowepro a nyerő, de ez nem táskás topik. Már nem is tudom mit akartam bebizonyitani vagy megcáfolni, én sem jókedvemből rakom zacsiba a cuccaim ha esik az eső, hanem azért, mert nem fogok addig fotóstáskát venni, amíg nem veszek egy jobb obit a kit helyett, és nem szerzek egy telét. Akkor már lesz mit cserélgetni, lesz értelme táskát venni. (Mellesleg ha már meglenne a táskám, akkor is zacsiba raknék mindent ha látom, hogy zuhé lesz.) Szóval lehet 20k-s táska nélkül is élni, és 100%osan vigyázni a cuccaidra, ezzel ezt akartam kifejezni. Folytatni pedig itt lenne célszerű szerintem. [link]Ha nem offoltok, be sem kapcsolódom a vitába.

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Rendszergazda topic
- Milyen széket vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű, dobozos -
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Panasonic Lumix DC-FZ10002, DMC-FZ300, DMC-FZ200, HC-VX11
- Fujifilm GFX 50S II / kevés expóval + garanciális /
- Kamera objektív szűrők - UV, Polár, ND - 49, 55, 67, 72, 77, 82 mm
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest