Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nekem van egy 15-85-ös obim, mi a kérdés?
Néhány hozzászólást visszamentem, annyi biztos hogy e mellé egy 10-22-es nagylátó szerintem felesleges. Ha nem lenne elég a 15mm akkor több képből álló panoráma képet csinálsz és kész.
Fényerőtlenségével kapcsolatban pedig tájképet rekeszelve szokás csinálni F8 pl szép kerek szám. Beltérben egy 17-55 F2.8-al sem tudnád megváltani a világot. Van egy F1,4-es fényerejű fix. 50-esem azzal is néha szenvedős a beltéri fotózás.
Nekem 220V-os oem-es obim van, obijaim között ez hibázik a legkevesebbet, AF korrekciót sem kellett állítanom soha. Igazi nyaraló obi, olyankor más nem is viszek...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest