Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlet mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a nagylelkűséget! Éppen írtam volna egy 'álbosszankodó' postot, mert a múltkor is 1 ponttal maradtam le az első helyről, most meg már csak idővel, de akkor ezek alapján inkább egy hatalmas köszönöm marad! És a kép a toll megérkezése után természetesen jön is (ha Eszterencs előtte fel nem rakja).
-
Ezt értem. Nekem sem tetszik, hogy nem nyerek, de ez van. Ha nem bíznék a nyereményjáték tisztaságában, akkor nem is játszanék. De bízom. És valamikor régebben Eszterencs közzéadott egy listát, hogy hányan voltak a rangok alapján a játékban vagy a kalapban (vagy mindkettőben). És nem véletlenül nyernek a legtöbbet az újoncok/csendes tagok; mert ők vannak a legtöbben. Ja, és az, hogy valakinek friss újonc, vagy újonc a rangja, az nem azt jelenti, hogy 2 hetes a reg. A legutóbbi nyereményjátékban pl. sorrendben nyert egy 'csendes tag' (idén 11 éves reggel), egy 'újonc' (idén 8 éves reggel), egy 'friss újonc' (idén 5 éves reggel), egy 'aktív tag' (idén 13 éves reggel) és egy 'senior tag' (idén 23 éves reggel). Értelemszerűen csak az utóbbi két illető aktív a fórumon.
-
Eszterencs az ilyen hozzászólásokra szokott ugrani. Egyrészt azért, mert már milliószor ki lett beszélve a dolog; másrészt meg azért, mert a támogató(k) nem azért adjá(k) a nyereményeket, hogy 20-30 ember indulhasson rajta, mivel az neki(k) nem üzlet (minél több embert el akar(nak) érni).
Azon kívül milyen alapon mondod azt, hogy X játszhat, Y meg nem? Azért, mert Kis Pistike nem írogat naponta mindenféle sz@rságot a fórumba, de attól még 20+ éve olvassa az oldalt, akkor ő le van pottyantva, és nem indulhat? Pedig lehet, hogy ő pl. nem szűri ki reklámblokkolóval a hirdetéseket, és jobban támogatja az oldalt, mint a legtöbbünk.
(Mondom mindezt úgy, hogy 20 éve és 1 hónapja regisztráltam ide (most vettem észre, hogy átugrottam ezt a különleges dátumot), az oldalra, és jópár évig nem is írtam egy szót sem - ráadásul csak a nyereményjátékok miatt regisztráltam akkor is.) -
Én nem azt néztem, hogy a kisebb termék oldalán mi van írva, hanem egyszerűen rákerestem az 1GB-os változatra. Volt rá találat, így egyértelmű volt a megoldás.
Egyébként itt (is) kalap.
-
válasz
grizlisandor #114 üzenetére
Ebben részben igazad is van, de a játék főoldalán az van leírva, hogy az Oázis oldalán lévő infó is elfogadott. (Akkor is, ha mást mondana, mint a gyári oldal. Mert volt már ilyen, így több 'jó' megoldást is elfogadtak.) Innen nézve meg elég egyszer ránézni a Samu oldalára, és a többi kérdésre a választ nem is ott kezdem keresni.
-
válasz
grizlisandor #111 üzenetére
Ezért nem kell a gyártó oldalát fürkészni. Ott több a PR anyag, mint a játékot támogató Oázis oldalán, ahol pillanatok alatt ellenőrizni lehet az első pillanatra jó megoldásnak tűnő válaszlehetőséget.
-
válasz
eszterencs #33 üzenetére
Köszönöm, de azért a 3. kérdésbe még majd rejts el egy 'melyik' szócskát is.
Egyébként igen, én is azt látom, hogy össze-vissza vannak az elnevezések is még az Oázis oldalán is. Az egyik kérdésnél is kerestem az adott monitort, és az oldal a monitor nevében 'S'-esként jelezte, de az első szürke részben már 'LS'-ként lett a típusszám említve. Vagyis még ott is vannak elírások... Sajnos...Szerk.: a 'névprobléma' jelentkezik a 3. és 4. kérdésben szereplő alábbi monitoroknál is: G3 S24AG320NUXEN, G5 C34G55TWWPXEN, S27BG400EUXEN, ahol a 'termékkód' már 'L' előtaggal rendelkezik.
-
Kritika 1: a 3. kérdés nyelvtanilag ....khmmm... szóval javítandó.
Kritika 2: a monitorok megnevezése teljesen össze-vissza van (hol jó, hol nem). Pl. a 3. és a 4. kérdésben is szerepel ugyanaz a moncsi, de más a kódnevének az eleje (LS kontra S).Vagyis mintha átcsúszott volna ellenőrzés nélkül pár dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- BMW topik
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest