Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Egy év alatt biztosan nem megy tönkre! Én is így szoktam. Többet veszek egyszerre. Bár most éppen nincs itthon azon kíüvl egy sem ami a nyomiban van mert lusta voltam utánanézni, hogy hol a legmegérősebb. Szerintem ezeknek nincs is lejárati idejük (bár erre nem esküdnék)
-
Marci112233
addikt
Újabb kérdés, de most lézertonerrel kapcsolatban.
Ahogy nézegetem az árgrafikonokat a nyomtatóm tonerjeinél az évek alatt csak felfelé ment szinte, így elgondolkodtatott hogy előre meg kéne rendelni.
Na most egyből megfogalmazódott bennem egy kérdés.
Meddig lehet tárolni az új tonert gyári saját dobozában? Ha rendelek most, akkor előfordulhat, hogy akár 1 év mire belekerül akármelyik is, de lehet hogy hamarabb, de lehet hogy hamarosan.(Nem tudom előre mennyit kell nyomtatni, mit, és mikor fog kifogyni bármelyik szín.) -
Sinisi
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Igen, az ilyen mechanikai dolgoknál sokat tud segíteni a tisztogatás, + egy kis kenés. Az jó ha "csak" ennyi volt az annyi. Azért a munkadíjra gondolom nem volt bőr a képén sokat felszámolni ha "garis" volt még nála a gép.
-
Marci112233
addikt
válasz
Sinisi
üzenetére
Az már megoldódott. Nem kért csak munkadíjat a szerviz. A nyomtató egyenlőre csendben és a tonereket is teli jelzi.
Kérdeztem mi volt a gond, de ő maga sem tudta pontosan mi volt a baja. Azt mondta minden benne lévő helyeken ahol kell megolajozta a dolgokat, még a tonerekben is és elhallgatott, de azt mondta nagy valószínűséggel valamelyik tonerből jött a hang.
Én már mikor hoztuk hazafelé, eldöntöttem ha valamelyik szín ismét szarakszik, nem tökölök megveszem bele a gyári tonert. Annak 100%-ig jónak kell lennie. (Bár remélem ez sokára fog előjönni.) -
Sinisi
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Korábbról ennek a folytatására lennék kíváncsi, hogy hol tart most a dolog:
"Bár mivel vittem azt a tesztoldalt is amit még 7.hó 25.-én ők nyomtak ki vele meg amit én 12 hó.31.-én, és mikor látta a szervizes, hogy náluk volt nyomtatva, plusz a nyomtató hátán még a matricájuk is fent van, pár másodpercig szóhoz sem jutott, mivel a papír megmondta nekem is pontosan hogy 82 lapot nyomott ki azóta.És akkor pont ugyan ez a két ok miatt volt bent mint most is.
Kíváncsian várom mennyit mernek majd kérni a javításért. Elvégre lézernyomtatónál 82 oldal lópikula." -
Marci112233
addikt
válasz
Sinisi
üzenetére
Mármint melyik témakörrel?
Én a nyomtatót akarnám működésre bírni, de nem megy. Mivel a laptopon 10 alatt nem ment, az asztali gépemre már rá se kötöttem, mivel azon is 10 van.Holnap megnézem a régi vészgépemen ami szintén asztali PC, hogy azon nyomtat-e a nyomtató.Öcsém laptopját meg letojom, ha neki így jó. Ha meg mégse működik majd neki, úgy is nálam áll meg majd, hogy kezdjek vele valamit.
-
Sinisi
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
És mi a helyzet ezzel a problémakörrel?
-
Marci112233
addikt
válasz
Sinisi
üzenetére
Mint írtam öcsémé a laptop amin a Win 7 van. Van is az eszközkezelőben egy sárga háromszög valamiért. Utána akartam nézni mert valószínű azért nem látja a nyomtatót, de azt mondta hagyjam az egészet, mert neki ha pendrive-ot dug be akármelyik USB dugóba mindegyikkel megy.Mikor rá akartam keresni van-e valamilyen megoldás a sárga háromszögre, akkor elhajtott, hogy ne piszkáljam, az az ő gépe, és neki így jó.
Ezért is írtam, hogy holnap előszedem a vésztartalék gépet. -
choco01
addikt
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Lan kábellel megy a routerbe, a hozzávaló szoftver telepítése, és azon belüli nyomtatás után sem jó mindig.. több gép látja a hálózaton a printert és tudja is használni, de van amelyik ezzel egy időben offlinenak látja, aztán cserélődik ez a helyzet, és ami látta az nem látja..

-
Sinisi
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Nekem itt az a furcsa, hogy win7 alatt sem megy, mármint, hogy nem érzékeli a nyomtatót az usb. Érzékel egyáltalán valamit a laptop usb-n?
Nálunk is ilyen szoftveres probléma volt a gond (de az canon, ami szintén 1000 éves). Túrtam hozzá a neten (angol fórumokon) egy többek által javasolt konkrétan a mi nyominkhoz "való" programot és onnantól mintha megújult volna, már nincs vele semmi gond!
-
Marci112233
addikt
Nos újra itt!
Ma egyik ismerősöm azzal jött át hogy megvan-e még a két tintasugaras nyomtatóm. Mondtam meg, működik, de tinta valószínű beszáradva mert 7 éve nem ment és ráadásnak a fűtetlen másik házban van. A két nyomtató lényegében ugyan az. Az egyik HP DeskJet 3320 a másik meg HP DeskJet 3325. Na most mivel fűtetlen házban volt áthoztam őket. Csak a 3320-asban voltak patronok, így ahogy behoztam a házba, szépen kivettem a nyomtatóból, és leraktam a konyhában a padlóra, mivel ott padlófűtés van. Azért is hogy átvegye a hőt a gép, nehogy elfüstljön a hirtelen hő változástól, na meg gondoltam a patron had engedjen fel mert jéghideg volt. Na most meglepetésemre valószínű a patronok nincsenek beszáradva mert ahogy elkezdett melegedni, már jött is belőle a tinta.Ezt addig törölgettem míg jött belőle. Pár perc volt aztán megállt. Kb 1 óráig melegítettem, és azután kapcsoltam csak be.
Na most it kezdődik a bibi. Win 10-et használok a laptopon amin ki akartam próbálni.Na most mivel öreg, 10-es driver nincs így először próbáltam Vista drivert, sikertelenül. Aztán 7-es drivert amivel már elvileg fel ment a driver a 10-re, de a nyomtatók közt mégsem jelent meg.
Ezután mivel öcsém gépén még Win 7 van, arra akartam rávarázsolni hogy egyáltalán nyomtat-e a gép, de ott meg a laptop USB-n nem érzékeli a nyomtatót, így még a drivert sem tudtam feltenni rá.
Holnap előszedem az ezer éves gépem amin szintén Win 7 van, de ha azon sem megy nem tudom mit kezdek vele.Már gondolkodtam rajta hogy azon a vészgépen visszalépek XP-re mert arra megvan a gyári lemez. Laptopom a Canon LBP 5050-es nyomtatót azonnal felismerte és betette a nyomtatók közé ahogy bedugtam az USB-t, de ezt az istennek se.(Pedig az eszközkezelőben látom, de nem a nyomtatóknál hanem az USB-s részlegnél.)De ha valaki tudna segíteni abban, hogy Win 10-el működésre bírjam, az ne tartsa magában.
-
-
choco01
addikt
Hali.
Van egy HP OfficeJet Pro 8620, ami egy TPLink routeren keresztül(nyomtatoszerver) üzemel.
A gond hogy néha nem éri el egyegy gép vagy 1-2 órás késéssel kezd el nyomtatni.. Ez miert lehet?

-
Kvazár
őstag
Sorry, félre ment, nem ide akartam a kérdést feltenni!

-
winhate
őstag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
köszönöm a segitseget

-
xrvman
őstag
Sziasztok!
HP DeskJet Ink Advantage 2135 multifunkciós tintasugaras nyomtató ha nincs benne színes patron vagy kifogy, akkor is hajlandó feketén nyomtatni?
-
winhate
őstag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Ezt csak ugy tudom megszuntetni hogy tonert cserelek ?
(utangyartott is szoba johet? ) -
winhate
őstag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Koszonom
megyek keresek egy meroszalagot 
Nyomok egy papirt es bescannelem.
Txt vagy gfx legyen inkabb ?Ugy vettem eszre a grafikanal jobban latszik.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
winhate
üzenetére
A cikk szakmaisága kb. mint a helyesírása... A hibaelhárítást végképp ne.
Ha 57mm az eredeti és a "szellemkép" között a távolság, akkor fuser film a hibás, egyéb esetben a toner.
Azt is lehet, hogy megállítod menet közben a gépet kiveszed az elakadt papírt és megnézed, hogy a toner után de még a fuser előtt már ott van-e a hiba. Amennyiben igen, akkor a toner a hibás. Ez a művelet persze csak saját felelősségre javallott. -
winhate
őstag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
i-sensys mf4350d
Találtam egy ilyen cikket.
Nem tudom mennyire lehet nérvadó ez az írás. -
winhate
őstag
Sziasztok
Nyomtato problemam lenne.
Nyomtatas utan (a4) a papiron hasonlo tavolsagokba az elozo sorokbol velek felfedezni "szellem" mintat.
Lézer nyomtató lenne a delikvens.köszönöm a segitseget

-
Sinisi
senior tag
válasz
Sinisi
üzenetére
Az jutott még eszembe, hogy olyanról tudok, hogy a chipet átteszik az utánygyártottra és valamit csinálnak vele, hogy azt jelezze, hogy tele a toner. De hogy leragasztják az nekem új!
Az biztos, hogy valahogy meg lehet oldani utánygyártottal is különben nem árulnának ilyet.
Szerintem még az is játszhat (jobb híján), hogy beérdeklődsz hozzátok egy közeli boltban/szervízben (pl. esco-kassza sora előtt szokott ilyen stand kihelyezetten lenni), hogy mi ennek a menete és ha tudod csináld meg otthon magad a chip cserét. -
Sinisi
senior tag
válasz
SPeti1984
üzenetére
Igen arra gondoltam, hogy esetleg az be van kapcsolva. Bár a tesztoldal nyomizásánál akkor sem kellene felntétlen ilyen halványnak lennie!
A nyomtatón sincs olyan gomb amin manuálisan lehetne ilyen "takarékos" funkciót állítani?
Másik géppel ki tudtátok próbálni, hogy úgy is csinálja-e a jelenséget? -
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni! Van egy Samsung ML1640-es lézernyomtatóm ami sajnos nagyon halványszürkén nyomtat. Kb 1,5 éve volt egy pc boltban ahol újratöltötték a tonert, illetve mikor kiveszem a tonert akkor a chip le van ragasztva a toneren ragasztószalaggal. Az lenne a kérdésem, ha rendelnék neten utángyártott tonert akkor az vajon működne a nyomtatóval vagy lehet hogy nem csak töltötték a mostani tonert hanem a chip miatt mást is csináltak vele és van rá esély hogy nem működne másik tonerral? Ja igen ami most bent van toner azon Samsung 2010-es van írva.
Közben nyomtattam egy infó oldalt a nyomtatóval hátha abból ti láttok valamit ezzel kapcsolatban, amit furcsállok, hogy a tonert 100%-osnak jelzi.
-
Sinisi
senior tag
válasz
nyikszi
üzenetére
Szerintem az ilyen márkákkal az a baj, hogy ha az ember kifog egy rossz szériát akkor az elveszi a kedvét tőle.
Pl. nekem a siemensekkel semmi bajom, de a boschokkal eddig már többször megjártam de pl. fúró terén teljesen meg vagyok elégedve vele!Nekem is canon nyomim van már egy őskövület, sokat volt nyúzva időszakosan (és még a mai napig is időszakosan meghajtjuk), de samsunk nyomtatóval is jó tapasztalataim vannak, viszont van egy kyocera amivel nagyon rossz a viszonyom, pedig azt mondják, hogy az aztán a nyomtató márka...
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a korábbi álláspontommal ellentétben számomra nem egyértelmű már a márkák (jó/rossz) kategorizálása.
-
nyikszi
őstag
Erre kíváncsi leszek. Olvass vissza, itt írtam, ugyanez. Csak én töltöm a patront. Másnap meg nyekk. Mintha, de mégse nyomtat. Tegnap kitisztítottam a fejet, de utána se semmi.
Nekem erről ez jut eszembe:
Egy biztos, soha többet canon nyomtatót nem veszek.
-
Sinisi
senior tag
Oda nem tudod visszavinni (nyomtatóstól) ahonnan a patronokat vetted (előzetes telefonos egyeztetéssel), hogy amióta beleraktad a patronokat nem hagy nyomot a papíron a nyomtató pedig dolgozik a fej stb...?
(szerintem vagy javasolnak valami okosságot telón keresztük vagy gariba kicserélik vagy talán értenek hozzá és megbütykölik)
-
cotag
senior tag
Sziasztok
Már két éve működik hibátlanul a Canon MG 5350-es nyomtatóm.
Egy hete (mindig ugyanazt az utángyártott tintapatron típust használom, már majd két éve )
nem nyomtatott a papírra és nem is fénymásolt. A fej mozgott a gépben, a papír is
olyan lassan ment át, mintha nyomtatás történne, de üres volt a lap, többször is próbáltam, szöveggel, képpel.
A nyomtató hibát nem írt ki, patronokban van tinta bőven, elvégeztem a fúvóka tisztítást is több alkalommal, de semmi nem változott.
Az újratelepítés és frissítés sem segít. Tudtok valami más módszert javasolni ? Előre is köszönöm. -
mokus1
addikt
Sziasztok!
Adott egy Canon Pixma MG3650-es nyomtató( Wifis). Ez kábellel az asztali PC-hez van kötve, de Wifin keresztül használhatnák a laptopok is, de sajnos a Mac OS X 10.6-ost nem támogatja a gyári szoftver.
Esetleg van rá valami megoldás, hogy működjön? -
Sinisi
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Gyanítom, hogy meg lehett volna valahogy szervizelni, de erre csak utólag (forumok olvasása után) jöttem rá... szerintem a gazdasági érdekeire hallgatva azt javasolta, hogy most már nem érdemes tölteni... (ma már nem is náluk veszem az utángyártott tonert)
Nem tudom... de a 82 lapnyi nyomtatás utáni probléma (ismétlődés) nekem garancia szagúnak tűnne (+ 1 elnézéstkéréssel megtoldva)
-
Marci112233
addikt
válasz
Sinisi
üzenetére
Hogy hogy nem ment? Nem lehetett javítani sem? Bár félek én is mivel addig gyakorlatoztam magam a nyomtatómmal, hogy azt írta 2 tonerre is hogy elérte élettartalmát.Bár ahova vittem elvileg tonert is javítanak, nem csak töltenek így reménykedek nem lesz gond.
Bár mivel vittem azt a tesztoldalt is amit még 7.hó 25.-én ők nyomtak ki vele meg amit én 12 hó.31.-én, és mikor látta a szervizes, hogy náluk volt nyomtatva, plusz a nyomtató hátán még a matricájuk is fent van, pár másodpercig szóhoz sem jutott, mivel a papír megmondta nekem is pontosan hogy 82 lapot nyomott ki azóta.És akkor pont ugyan ez a két ok miatt volt bent mint most is.
Kíváncsian várom mennyit mernek majd kérni a javításért. Elvégre lézernyomtatónál 82 oldal lópikula. -
Sinisi
senior tag
válasz
zetecR
üzenetére
Jogos az észrevétel.
Alapesetben az oprendszerrel indul a program, így nem kell arra figyelni, hogy el legyen indítva (bár nálam az autostart le van tiltva, ezért amikor nyomizni akarok akkor elindítom a controllert). Amíg CFW-t használtam a routeren nem kellett ez a plusz progis kör ment a 9100-on, de a Tp-link gyárijához, hogy printszerverként menjen ez a szükséges rossz. -
Sinisi
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Ezt megértem. Az utángyártott toner nagy lutri én is addig töltettem amíg tönkre nem ment... Azután elfogyasztottam egy-kettő utángyárottat amíg meg nem találtam azt amelyik használható kategória.
-
Marci112233
addikt
válasz
Sinisi
üzenetére
Igen én is láttam hogy van olyan toner is a nyomtatómhoz, de az nem gyári Canon hanem valamilyen utángyártott. Lehet jó minőség, de Én inkább jobban bízok az eredeti Canon toner-ben, viszont azok 17 meg a fölött vannak. Épp ezért is töltetem újra a benne lévő gyáriakat.(Új azért marha sok.)
-
Sinisi
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Azért ütött szöget a fejembe a kérdés mert ahogy néztem a tonereket úgy láttam, hogy van olyan
"gazdaságos csomag" amelyiknél +1 fekete tonert adnak. Így szerintem csak úgy áll össze a kép, hogy ha tudja csak azt az egyet is önmagában használni (pl. ha mindegyikből kifogyott a por). Vagy még azt tudom elképzelni, hogy hamarabb fogy ki a feketéből (ezért kérdeztem, hogy a kifogyásban van-e sorrendiség).Amúgy úgy látom, hogy a linkelt oldalon most akciósan 7500.- ért vannak tonerek (+1500.- a szállítás).
-
Sinisi
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Tehát lehet használni "fekete-fehérként" (is). Köszönöm az infót!
-
Marci112233
addikt
válasz
Sinisi
üzenetére
Igen nyomtatott nekem is ha valamelyik szín kifogyott, de akkor nekem egy plusz kattintással a hozzá való programból kellett nyomtatnom.
Amúgy töltés ára meg bolttól és tonertől függ. Az enyémbe ahova hordom színtől függetlenül egy 10000-ért töltik, de találtam már neten ahol ugyan ezt a tonert 6500-ért is töltik, csak az nekem messze van.
Azt viszont nem tudom hogy ha ki lett volna véve belőle az üres toner nyomtatott volna vagy sem. Bár ha ki is fogy minek venném ki.Jobb helyen van az benne a nyomtatóban. -
Sinisi
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Mennyire költésges a fenntartása, azaz a tonerek mennyire egyszerre szoktak kifogyni, vagy ez nagyon attól függ, hogy miket nyomtatsz?
Működik csak feketével? -
Sinisi
senior tag
válasz
AMDPista
üzenetére
1. Köszd össze a laptopoddal a nyomtatót (usb kábel), telepítsd fel a laptopodra a nyomtató szoftverét (nálam DOT4 porton van), csinálj egy próba nyomtatást, hogy működik-e (állítsd be alapértelmezettként).
2. Lépj be a routeredbe: írd be a böngészőbe, hogy 192.168.0.1. a belépésnél az user alapesetben: admin és ugyanez a jelszó is.
3. Keresd meg az USB settings/Print Server-t: klikk a start-ra.
4. Csatlakoztasd a routered usb portjára a nyomtatót.
5. Telepítsd fel ezt és indítsd el a telepítés után, automatikusan felismer a nyomtatódat.
Done!
-
AMDPista
tag
Sziasztok!
Távoli nyomtatáshoz kérnék segítséget.
A routeremnél található egy nyomtató (samsung SCX-4623F). Laptopról szeretnék úgy nyomtatni, hogy ne kelljen mindig összekötni a laptopot a nyomtatóval.
Előre is köszi a segítséget.
-
Sinisi
senior tag
válasz
andraskav
üzenetére
Én is csak megerősíteni tudom, hogy ha nem használod rendszeresen akkor csak a baj lesz a tintasugarassal. Nálam is folyamat beszáradt, és a végén itt is egy lézeres kötött ki(bár nem színes). Nekem canon volt (cd-re nyomtatós) szépen nyomtatott, de az utántöltögetéssel azért észrevehetően romlott a minőség.
-
Marci112233
addikt
válasz
andraskav
üzenetére
Abban nem vagyok otthon. Évek óta lézeresem van. Elsőnek én is tintasugarassal kezdtem, de mint most előfordul hogy 1 hónapig semmit se nyomtatok, a tintasugaras beszáradt állandóan, ezért átálltam lézeresre.
Bár nekem a színes lézer (Canon I-Sensys LBP 5050) leveri nyomtatott képminőségben a keresztapámék tintasugaras Epson nyomtatóját. (Bár hogy az pontosan milyen típus meg nem mondom.) -
andraskav
csendes tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Köszi a választ, de ha mégis tintasugaras nyomtató mellett maradnék, mert azért szeretnénk itthon fotókat is nyomtatni melyik géped ajánlanád, ami multifunkciós és jó a dpi felbontása képek nyomtatásához.
Köszi.
-
andraskav
csendes tag
Sziasztok.
Nyomtatót szeretnék venni, de nem tudom melyik lenne alkalmas.
Etiket címkét szeretnék inkább vele nyomtatni, ne kenődjön el a nyomat. Nem sokat szeretnék vele nyomtatni max 10-20 oldal/hó.
Max. 35-45 ezer forintért.
Cannon, Hp, Epson?Előre is köszönöm a segítséget.
-
Teaway
veterán
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Milyen tollal?
Nálam se a zselés, se a golyós nem okoz gondot. Javarészt Canon, Xerox és Panasonic papírokat használok. -
Sinisi
senior tag
válasz
zetecR
üzenetére
Nagyon hasonlít a problémád ahhoz amilyen nálam is fellépbett, de akkor ezezk szerint azzal a különbséggel, hogy nem a támogatottság hiánya az eredő.
Úgy oldódott nálam meg, hogy az említett "univerzális" szoftver egy másik típusú nyomtatójé volt... külföldi forumon bukkantam rá a megoldásra (kb. akkorra mikor már le akartam cserélni a nyomimat)
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Win8 pro 32-bit. Előző winem 8.1 összeomlott és amikor újra tettem akkor már a világért nem tudtam munkára bírni a Hp Officejet Pro k550-em. Az nap még nyomtattam most meg semmi. Win látja és tudja mi az de nem lehet nyomtatóként kezelni. Volt már egyszer ilyen mikor ezt a wint kaptam de akkor egy másik win megoldotta. Most viszont nincs és nem is lesz másik. Bármilyen drivert töltök le, mind ugyan azt mondja hogy nem jó az oprendszer. Mi a fityfenét tudnék vele kezdeni mert lassan szétverem?
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
van egy furcsán viselkedő HP DeskJet 1510-es nyomtató.
WIn10-es gépen, Office 2002 alól nem akar nyomtatni; Word alatt az nyomtató állapotára azt írja, hogy Inktív, Excel alatt pedig, hogy Vár.
Chrome-ból tudok nyomtatni, viszont a nyomtató tulajdonságok, tesztoldal nyomtatása nem megy, Windows nem tudja önállóan javítani.
A HP saját diagnosztikai szoftvere mindent rendben talál, sőt, a saját HP-s tesztoldalát (nem a Windows-ost) hibátlanul nyomtatja.Másik Win 10-es gépen ugyanúgy nem megy a Win-es tesztoldal nyomása, Office 365-ből nem nyom, viszont Office Mobile vagy Gmail-ből igen...
USB kábelt próbáltam cserélni, de semmi.
Windows által feltett driverrel abszolút nem megy, a HP oldaláról letöltött legfrisebb 64 bites driverrel pedig ennyi a tudomány.
Korábban persze ment, de lehet, hogy az még Win 7 volt, ez már a feledés homályába merült...Érdemes vele kínlódni, vagy le kell gariztatni?

Előre is köszi.
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Utánatölthető hp 364-es patronokkal kapcsolatban van tapasztalata valakinek ? (érdemes venni vagy inkább hagyjam az ötletet ) ?
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Adott a színes lézer nyomtatóm: Canon I-SENSYS LBP5050.
Na most működik, nyomtat, de kalibráláskor és nyomtatások közt ilyen hangot ad ki magából.:
[link]Mitől van ez? Házilag én meg tudom oldani?
-
KPo
újonc
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Igen, megnéztem elől, hátul, kinyitottam, nem találtam benne sehol beleszaladt papírt.

-
KPo
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, Canon Maxify Mb2050-essel van problémám. 7100-es hibakódot ír ki a kijelző. Az utolsó nyomtatásnál összegyűrt és szétszakított egy lapot, majd ezután kifogyott a papír. Ezután írta ki ezt az üzenetet. Ezek után töröltem a nyomtatást, kikapcsoltam a nyomtatót és hiába indítom el ismét, újra és újra kiírja ezt a hibaüzenetet. Van tippetek mit csináljak? A kézikönyv azt írja, ha nem működik a megtett lépések után akkor hívjam a szervízközpontot, sajna arra most nincs lehetőség és nagy szükségem lenne még ma este a nyomtatóra. Köszi a segítséget. Kpo
-
OP-ToTo
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam olvasni összefoglalót, de nem találtam. Melyik nyomtatóba olcsó a patron ár/érték arányban? Tescoban van 13ért Canon, néztem hogy 5-6 ezer bele 1 XL patron amivel állítólag 400 oldalt lehet nyomtatni. De Wifis legalább.
-
atomchicken
tag
Sziasztok!
Barátnőm édesanyja emlékezetből vásárolt tintapatront és sikeresen vett 4db eredeti HP tintapatront HP DeskJet 3520-as nyomtatóba és be is szerelte az otthoni Hp DeskJet 3525-ös nyomtatóba.
Namármost a 3520-asba HP 364 patron, a 3525-ösbe HP 655 való, de a két patron méretre megegyezik és illeszkedik is a patron foglalatba.
Beszerelés után miután a nyomtató reklamált, hogy "nem kompatibilis patron" szembesültek azzal, hogy rossz patront vettek.A régi üres patronokat kidobták, nincsenek már meg.
A kérdésem az lenne, hogy van-e lehetőség a 364-es patron chipjét valahogy átverni, hogy a nyomtató 655-ösként lássa? Esetleg komplikáltabb megoldás szaküzletben vagy bármi megoldás létezik, hogy ne kelljen kidobni a közel 12 ezer összértékű patronokat? (Helyileg Dunakeszin illetve Budapesten járok.)
Köszi:
Gábor -
belovary
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy a HP nyomtatókba, az utángyártott patronok miért rakoncátlankodnak?
Pl HP 364, HP 932/933, HP 950/951 szériák?
Beteszed, hisztizik hogy nem eredeti, tovább okézod, de a színeseket elfogadja, de a feketénél kérdőjel van.
Most pl egy HP 364 szitut vázoltam. Igaz, előfordul ez eredetinél is, amelyik már majdnem üres, de még van benne. Beteszek egy ugyanúgy üres eredetit, annál meg azt írja ki, hogy oké, és még van benne kb 15%.
A másik két említett szériánál olyat is említettek, hogy még a nyomtató is tönkrement.
Valakinek van esetleg ilyen nyomtatója, amelyik ezekkel a patronokkal müxik? Tapasztalat?
Köszi! -
Feketelaszlo
senior tag
Üdv!
Fénymásolópapírok közül melyik minőségibb típusok rendelkeznek kifejezetten sima felülettel? A nyomattal semmi bajom Tesco-s papíron sem, de utólag gyakran írok tollal a papírra és szétfolyik a tinta vagy felszántja a rostokat a tollhegy. 5-6 forintos lapárat nekem még megérne a dolog. -
nyikszi
őstag
Sziasztok! Van egy Canon mg5350-es nyomtatóm. Tegnap nyomtattam pár képeslapot, de kifogyott a tinta. Ma újratöltöttem (már vagy 10x újra lett töltve) és megjelent az "6A81" hiba, ami kb. egy éve fordult elő először. Ekkor amit youtube-on találtam videót, az alapján a jobb oldalt a nyomtatófej alatt lenyomtam azt a kis valamit és ment tovább minden. Ma viszont nem nyomtat. Úgy csinál mintha nyomtatna, de semmi tinta nincs a papíron. Se fekete, se színes. Hiba nincs, mintha minden rendben lenne. Mi lehet a gond?
-
geeksnake
csendes tag
Sziasztok!
Nos továbbra is kínlódok a nyomtatómmal (Canon IP4200). Lehetőleg nem igazán szeretném cserélni, mert ahogy olvasgattam elég drágán lehet csak normális nyomtatót kapni (kritérium nálam a lemezre nyomtatás).
Szóval a most kifogyott sárga patron így néz ki:
Ha jól gondolom, akkor fejből folyik vissza bele a másik színű tinta...
Kérdés, hogy ennek mi lehet az oka? Értem én, hogy EZ-Print tinta, de nehogy már 10e HUF-ért vegyek Canon tintát... Nézegettem bele CIS-t, hátha azzal jó lenne, csak kérdés, hogy ez a probléma miből fakad? Mert, ha a fej a hibás akkor ne vegyek fölöslegesen bele CIS rendszert...
Köszi a segítséget / tanácsokat!
-
kisDerek
csendes tag
Sziasztok!
Egy Canon IP4700-as nyomtatóval van olyan problémám, hogy gyakorlatilag semmit nem nyomtat, üresen jön ki a papír. Próbáltam, hogy fúvókatisztítást csinálok, előtte pedig egy mintát nyomtat ki, azt viszont rendesen kinyomtatja. Bármit, amit szeretnék, viszont nem. Ez mitől lehet? Előre is köszönöm!
-
cd930
senior tag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Szia!
Költözésben-ügyintézésben voltunk, nem tudtam foglalkozni a kérdéssel. Na de most!

A nyomtató (egy sok éves HP LaserJet 2500n) csak üres oldalt nyomtat.
Égetőegység valószínűleg működik, mert meleg a kijött papír.
Amúgy nem jelez hibát sem a patronoknál sem a drum-nál (az egyik színnél jelzett, de kicseréltük és el is aludt a LED).Normál felhasználóként tudunk még tenni valamit? Fel tudod mérni a fentiek alapján a hibát vagy szétszedős-bevizsgálós rész következik?
-
KismartoniA
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Canon Pixma MX420 nyomtatóm, 2012. májusban lett vásárolva. Csak fekete utángyártott patronnal használom.
Tegnap este cseréltem a fekete patront benne, arra amire mindig is szoktam. Ezután bekapcsoltam és U051-es hibát jelzett, amiről neten utánaolvasva, már elkezdtem is keresni helyette egy újat, ugyanis garancia híján ennek a javítása nem gazdaságos.
Így hát kivettem a patront megint, kicsit megtürülgettem, és tudtam is utána nyomtatni vele.
A kérdésem az lenne, hogy most csak szerencsém volt, és a biztonság kedvéért inkább vegyek egy újat, így a nagy karácsonyi leárazások közepette, vagy ennyivel elvan intézve a probléma?
u.i.: mindenképp Canont vennék, ezen kívűl eddig soha semmi baja nemvolt, mindezt úgy, hogy egy gyári hibás MX360-at garanciában cserélték rá, mert nemvolt már készleten belőle, így kaptam ezt az MX420-at.
köszönöm előre is. (azért ide írtam mert canon topicba nemvolt még szó erről a hibakódról, itt viszont már igen)
-
Sgt. Chris
aktív tag
Ez a HP DJ3635 mennyire jó vásár?? A T-Kom most akcióban nyomja nem egész 10k-ért...máshol duplájába látom, elgondolkodtam rajta.
A legfontosabb kérdés, hogy mennyire jó a fotónyomtatási képessége, mert 80%-ban családi fotónyomtatás lenne a feladat, a maradék a fekete-fehér nyomtatás, másolás és scannelés...
-
Csavarnyuzo
őstag
Ha nem akarod erőltetni ezt az otthoni csoport dolgot, akkor eszközök és nyomtatók mappa, jobb klikk a nyomtatón, nyomtató tulajdonságai, megosztás fül, a nyomtató megosztása, ha nem ugyanaz a két op. rendszer 32bit/64bit szempontból, akkor hozzá kell adni a másik driverét. Mindkét gépen a hálózati beállításoknál a file és nyomtató megosztás legyen bekapcsolva. Ezután már csak a másik gépen kell csatlakoznod: betallózod a "fő" gépet a hálózaton és dupla katt a megosztott nyomtatójára.
-
Sinisi
senior tag
Én még nem osztottam meg gépek között nyomit így, de próbáltad már jelszó nélkül beállítani a nyomtató megosztását, hogy úgy működik-e?
Ha alkalmas a router print serverként működni akkor az megoldás lehet a problémára!
(Az mindegy, hogy ki hogy csatlakozik a routerhez max. wifin egy kicsit lasabb lesz a reakció)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Canon PG-545XL Black eredeti tintapatronok (BS8286B001AA) - 2db
- Epson Workforce Pro WF-M5799 nyomtató
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- Vonalkódolvasók számlával,garanciával,asztali,kézi,usb-s,vez.nélküli,1D,2D,QR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest