- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz
forceberg #8633 üzenetére
Nem tudom megmondani, nem szálltam át, de egy óriási reptér sokszor nagy sorokkal (ráadásul már nem is EU, ugye), Münchenben, Frankfurtban előbb szállnék át és ott is hagynék legalább 2 órát (ha csúszna picit a gép). USA-ba én eddig Amsterdamban szálltam át, ott kb 50-60 perc volt landolástól a másik beszálló kapuig, sok gyaloglással.
@realmadrid92
Ha egy légitársaságnál veszed meg egyszerre mindkét szakaszra a jegyet egyben, akkor nincs újra bizt. ellenőrzés, csomagot is átrakják neked, mehetsz egyből a tranzit kapuhoz (de lehetnek itt nagy távolságok, pl Münchenben terminált kell váltani, reptéri metróra kell szállni, szóval idő). Alapvetően átszállásra minél kisebb reptéren minél kevesebb idő kell, érdemes utánanézni, melyik terminálról hova kell eljutni, előre lehet egy nagyjábóli időt kalkulálni. Én előbb szállnék át Münchenben és Frankfurtban, mint LHR-en vagy pl CDG-n, mert jobban szervezett reptér mindkét német. De 4 óra persze papíron Londonban is elég lesz (normál körülmények között)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Windows 10
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest